Silver


                                         Beaty Herbal Set - cosmetic'sЗа мен е истински празник днес: По-БЛАГОДАРЯ-вам на колектива на Еконт-Лясковец за доставянето на продуктите ми от Доставчиците с които работя... И се замислих днес докато си пиех кафето над следното: 

"Как нямаше кой да ми покаже пътя, къде да търся, с кого да се свържа, а сега всичко изглежда като добре смазана машина която работи с кеф(и дори се усмихва)." Щастлив съм че днес към 18:30 ще забъркам новия продукт от новата гама: Beaty Herbal Set(Silver 7) - крем(като му направя и фотосесията ще го оповестя как се казва)... А скоро и другите продукти, един по един ще излизат на бял свят, за да мога да им се насладя в своята практика, да ги тествам и да ги пускам да плават по широкия свят, както предшествениците си от Гамата на "Златните 7" преди година... От как създадох Маслото от Джоджен(преди 5 години) гамата се разшири сякаш "сама". Без да "се напъвам" за нищо, но с повече увереност, хъс и инвестиция. Благодаря на всички за всичко...това което правя сега отеква и ще го прави във вечността...

SeA gracias RELAX XXI - massage cream
 Основни компоненти за направата:
-Кокосово масло-Германия;
-Мента;
-Масло от Джоджен;
-Евкалипт;
-Цитронела;
-Бор;
-Бадемово масло;
-Жожоба масло;
-Вит.Е.;
- и абракадабра с много любовцената за 200ml. - 20лв.
повече инфо тук: http://bit.ly/1HW6poQ


"Защото призванието е нещо много по-голямо от работата и дори от самите нас. То е смисъла на нашето съществуване, изразен чрез всичко, което правим, базирано на това, което мислим и това, което сме, носещо ни радост и удовлетворение, но и стойност на света."
Лили Георгиева