Промоция за Коледа от Христо от Лясковец!!!


Здравейте на всички знайни от мен и незнайни читатели на моето творчество.

 От как съм започнал да пиша върху белия лист изминаха 12-сет години и едва сега в тази ключова 2012г. имам честа да ви споделя моята радост от факта, че имам възможност да давам още повече. От как се появих на сцената обвързана с книгите по принцип, не визирам само своите/макар, че те са предостатъчни на този етап/ книгоиздаването, книгоразпространението и книгонаписването вече не е същото за никого. От как работя с хора, който целят да покажат нещата по чисто нов начин съм изключително щастлив и горд автор, защото самочувствието ми се определя от свършената работа, а не от печалбата.

Izdavam.com са колектива с който работя и за мен е чест, че ги  има и наистина дават всичко от себе си за да се случват нещата.

Питат ме, защо книгите ми ги няма в книжарниците? Отговарям винаги по един и същ начин: Книгите ми са за ценители и ги има само в една книжарница(за сега) . И който иска да намери начин пак ще ги намери. Книгите ми не са за един ден или да събират просто прах на някой рафт. Това е изкуство за ценители!

Днес имам рядката възможност да ви информирам, че влязохме в празничен месец в който пазаруването е цел номер едно на мнозина.

Поради този факт искам да знаете, че аз като автор имам възможността първи да ви запозная с промоционалните цени на книгите написани от мен. Всички книги са с 10% отстъпка от цената от 01.12.2012г. до 24.12.2012г./ по случай Коледните празници и защото по Коледа стават чудеса/. А ако се закупят всичките на веднъж отстъпката е дори още по-голяма. А за преведените ми книги на други езици също така има още 10% отстъпка от цената на книгите.

„Христо от Лясковец и Приятели“ - 11.72лв.
„Африка в моето сърце“ - 9.12лв.
„Блог материята“(масаж на душата) - 12.33лв.
„Бат Ям“-Момичето на Морето - 27.98лв.
„Историята на едно ключе“ - 5.37лв.
Дневник на „Твореца в Теб“ – 4.04лв.
„Разсъждения:Стремеж към космическо съзнание“ – 8.40лв.
„Клиент №1/опасна близост/ - 16.80лв.
„Клиент №1/опасна близост/-продължението – 19.77лв.
„Стая-205/книга за свободата и нещата които ни движат към нея“ – 15.23лв.

Room 205/ A book for freedom and the things which inspire it/ - 17.47лв.
Ragionamento: Sforzo di coscienza cosmic – 12.43лв.

Също така ви очакват и нови заглавия от мен по който работя в момента…както и превод на други книги, както съм си поръчал да се случат през тази година и продължаваме и през другата да подобряваме нещата.


Искам само да знаете, че нещата става все по-добре и по-добри… и книгоиздаването, книгоразпространението и книгонаписването вече не е същото за никого…от как се появи чисто нов модел на работа…