Преди употреба… прочетете упътването!



Как да се справите с различната информация, която ви заливам и аз: Никак!!! Ако не ви е подредена площта в главата и сърцето няма, как да разберете и тук поместеното. За това мисля да ви предложа да изпразните малко от ненужното си съдържание с една програма наречена „почисти живота си” и чак тогава да прочетете нещата тук вместо упътване.

Упътването тук е задължително по две причини:
1.       Аз съм  създал може би поредния сайт-блог и пиша в него!
2.        Може да е поредния, но е достатъчно индивидуален и различен, че да се откроявам!
След намирането на /моя/път и „отсвирването” на много хора от пътя ми се получи именно това, което виждате сега. Получавах доста критики, забележки, че много съм се показвал и само съм се набивал на очи. Ами да мога да си го позволя и да си карам работа, защото мотивът ми е да разберат хората за мен, а не да си стоя като мишка пред компютъра и само да казвам колко съм велик пред белия/празен/лист.
Имам един дефект, който забелязах, че не се „сравнявам с никого” и също толкова не отразявам  никого. Карам си творчеството и хич не ми пречи никой. Не се състезавам, но пък съм си „вдигнал летвата” за себе си и забелязах, че от как се „покрих” от излишните погледи сякаш се „имунизирах” най-малкото от налагането да се оправдавам къде съм и какво правя. Сега ще си позволя да спомена една малка част: завършвам 14-тата си книга, почнах да оформям 15-тата, създадох масло/което е за масаж, за красота и за лечение на много неща/, което е достатъчно ефективно и изведнъж запълва ниша на пазара, защото няма такъв продукт  в него, пиша много статии за вестници, и някъде между другото се опитвам да остана човек и да не се загубя в редовете на собствените си текстове.
Така, че мисля че едно упътване към моя свят може да се формулира така:  Добре дошли в моя свят и пребивавайте, колкото си искате в него. Тук можете да откриете себе си, но можете и да се загубите, защото ако търсите изгода ще я намерите-най-малкото ще се обогатите. Аз тук съм посветил част от енергията си и грижливо посях семената в нова земя. Заповядайте и не забравяйте да благодарите на себе си, че вятърът на промяната ви е довел най-малко до тук при мен и моя свят. Не зависимо дали сте се докоснали до статия, книга, масло /или скоро вино/ вие ще усещате нотката на моя стил във всеки ред, жест, глътка или прочит.
Желая ви Мир в сърцето!!!