масаж на душата...


граничи с оргазъм

Масаж на душата-какво е това? Както професията, която съм си избрал за движеща в живота ми-масаж на тялото, така се оказа, че словото ми успешно се справя и с душата.
„Отначало е било словото” и сякаш то винаги е било в основата на всичко, което ни заобикаля. От как намалих масажите върху телата на хората се „отприщиха” душевните масажи. Това е процедура чрез общуване и поднасяне на внимание от моя страна. Едно обикновено общуване както се казва донася на душата нужният мир и освободеност.
Забелязвам как когато си пиша или говоря с даден човек ми е приятно да го слушам. Много от тях се оплакват, и стоварват проблемите си върху мен и може би очакват да им дам проекция за успех, но тя е в тях и няма, как да дадеш нещо на някого, ако той не е открил нуждата от дара за него. Философско постъпвам в момента, защото ми харесва да боравя с душата и когато го правя видимо се усеща от човека срещу мен необяснимото докосване и спокойствие. Това сякаш е критерий за нещо друго, което няма да спомена тук за да не се превъзнасям, но си е така. Мирът в сърцето ми е голям и отдавна е напуснал пределите на моята орбита сърцето и търси реализация на вън. Ето скоро говорих до късно през нощта с човек, който не сме се виждали никога, а сякаш не се бяхме виждал от месеци и сега разговаряхме така сякаш се познавахме цяла вечност. Странно но факт. И За пореден път показах на човека от среща, какво е да общува с мен и да взема от топлината на сърцето ми и да я прилага в своя свят. Лесно е, за мен, защото съм способен да го правя, но от среща е малко непонятно. Мирът и масажът на душата ми вървят ръка за ръка. Всеки беше свободен да избира, как да се чувства, но сякаш отдавна е забравил, че има избор и масажът на душата в такъв случай е задължителен. Да това не е изповед, но става такава, когато човек говори с мен. Това не е служебна тайна, но се превръща в такава, защото не говоря с никого за това.
Благодаря за всичките дарове на тази земя и за необятните възможности да бъда тук и да сътворявам какво ли не/сякаш от нищото/.