Gold 7

Това е раздел за продуктите от Гамата на „Златните 7“ на  Христо От Лясковец-Христов, създадени по линия на свободната воля, структоризирани са, и толерантни към хората. Без „агресия“, парабени, сърбежи и странични ефекти.  Но остава едно изживяване – Задоволство! Заповядайте ...Ние освен, че имаме желание да променяме Света чрез Продуктите и Услугите си, също така се стремим към това, какво още могат да направят за Клиентите ни, като подобряват живота в собствените им Светове.

Масло от Джоджен
Вдъхновено от Живота и неговата цялост, допринесъл за „изправянето“ и продължаването напред на създателя си, го прави зрял и надежден партньор. Споделен с хората в стъклена опаковка за да запази автентичния му вид и качества, каквито са още в самата зора на създаване(2011г). Маслото от Джоджен може да бъде ползвано както за вътрешна употреба, така и за външна... А създателя с него прави изключителни масажи (Gold massage). Заради различни клиенти споделящи постигналите завидни резултати с него, е редно да споделим едната тайна с целия свят: „Може да сме малко Консервативни, но пък първокласното Българско „Масло от Джоджен" принадлежащо на Гамата "Златните7", категорично не може да съдържа консерванти!..
Забелязахме един единствен недостатък и той е: свършва бързо, от породеното желание за ежедневна употреба! Опитайте!
Разфасовка 10ml. - 1олв;


Кром-Крем
Създадох Кром-Крем(а) заради продължението на Маслото. Той се явява като по малък брат, но, с по-голямо бъдеще. Създаден е от натурален пчелен восък и Масло от Джоджен. За вътрешна и външна употреба без ограничени и притеснения. Благодарение на една моя приятелка, която го беше получила като подарък, ме насърчи да го пускам в употреба, защото: се отървала от мазолите си на краката и следите от котката по ръцете си! Спектъра на действие варират от дневни(ежедневни) употреби до вечерни нощни маски! Въпрос на предпочитания, вкус и желания.
Разфасовката е в два модела:  20 ml. 10лв ; 50ml - 20 лв;


Аурата на Таня 
"Аурата на Таня" се роди благодарение молбата на клиент, който пожела да му направя подходящ крем за точно неговото лице и кожа. Нейните духовни водачи са я насочили към мен, а аз вече бях създал продукта, просто не знаех за кого ще е. Така тя се свърза с мен и продукта носи нейното име: Таня-Аурата на Таня! Продуктът освен с качество привлича със създаване на приятелство, което е най-дълготрайната инвестиция на един създател с приятел-клиент!
Разфасовката е: 50ml. - 20 лв.;


Джоджен в Roll-on шише
Масло От Джоджен в Roll-on шише: Преди време ми попадна Roll-on шишенце „от друга“
козметика и интуицията ми подсказа, че много добре ще мога да работя с него като го напълня с Маслото. Откритие или с появата си  точно навреме не знам, но е брилянтно! БлагоДарение на топчето на върха и неговата изключителна ротация, шишенцето доставя удоволствие и на най-претенциозните ми клиенти.
Разфасовката е стъклена: 10ml. - 13лв;Сълзите на Мария - Тоник за лице
Беше изминало повече от година без да създавам нищо и така умело започнах да се оглеждам отново към природата и градината ни. Така създадох и Тоникът за лице - "Сълзите на Мария" . Също кръстен на моя скъпа приятелка от София и първа тя го опита още на другия ден. Не оставайте с грешно впечатление за мириса на продукта, защото не е смекчаван или убит от „добавки“, но пък за натуралната му формула можете да попитате доволните ни клиенти, ползващи го години наред!
Стъклено шише (само в промоции) - 50 мл.  -  подарък;
"Сълзите на Мария" с пулверизатор 100ml.

Суха Маса(Джоджен)директно за чай, лапи и илачи и др ... 
100 гр. - 5лв.; 200 гр. -   10лв.


Jo‘dina  Lip Salve - балсам за устни 
Днес на 28.07.2014г. в деня на рождения ден на майка ми, кръстих новия продукт и му сложих етикет с името: “Jo’dina”. Създадох този продукт с искреност и вяра в собствената си интуиция и желание за разширяване на пазара за Био-красоти създадени от талантливи и упорити хора, като мен.  Jo’dina Lip Salve  e Продукт вдъхновен oт Любовта...  Радвайте се на вашия балсам за устни „Jo'dina  Lip Salve“, който е винаги под ръка, за да имате наистина най-пухкавите, нежни и гладки устни! Само за целуване!
повече за балсама тук:  http://floransgroup.blogspot.com/2014/07/jo-dina.html
 Разфасовка:20ml - 


Jo'dina Soap(глицеринов сапун)

Една от причините да създам сапуна „Jo'dina Soap  е, че ми омръзнаха продуктите на пазара да
не отговарят на онова, за което са предназначени. От много години ме сърби кожата от какви ли не сапуни. Питах се защо по дяволите е така, а то е защото има много "боклуци вътре" пригодени за масовост. Уж има съдържание, а е пълно с какво ли не, само не и сапун за сетивата, каквато е кожата ни. Тя е най-голямата сетивна единица и ако тя не е доволна от сапуна, то значи имаме проблем. Една година мислих дали ще се справя, и след това  спрях да мисля, и започнах да инвестирам в сапуна си ... Той е 6-тия продукт от гамата  на „Златните 7“. За този модел използвам готова сапунена смес без парабени и SLS (натриев лаурил сулфат). Съчетава ефективното почистване и приятно усещане на кожата с визуалното въздействие, предлагани от неговият вид.  Притежава добра пенливост и ниска степен на разлагане от водата. А за "гъдел" на приятели и клиенти продукта е уникално създаден и един с един няма равен и съответно един и същ... Все по-трудно се разделям с всеки един от тях, защото са толкова естествени и красиви, защото са обикновени и надеждни партньори в ежедневието ми. Опитай те !!! Различниte   Форми.
Jo'dina Soap(домашен сапун)
Новия(домашен)Сапун „Jo'dina Soap“(сапун със „7 билки“ + „Вит.Е.“+ „Масло от Джоджен“ + абразивни частици от Кестен/ с цел естествен ексфолиант заедно с джоджен/)..  Имайте прекрасни мигове като празничните, но с нежна нотка на ежедневие, по време и след употребата на сапуни „Jo'dina Soap“! От как съм разбрал благотворните качества на джоджен(а), той ме съпътства навсякъде... дори и в леглото като стрък ненатрапчив аромат. Без излишна пяна, и без излишно губене на време(което е ценно за всички ни)в сапунисване, отстраняваме нежеланите причинители и ги пращаме там където им е мястото!
(бутикова серия)
Различни грамажи(над 150гр.) - 7лв.
Пустинен крем:   "La'Ross  Your" KERVAN
KERVAN – е крем носещ завета далечните пътуванията... 
Създаден от "7 билки" + "Масло от Джоджен" + "Вит.Е" и една нотка полъх от Пустинята. 

Лек и ефирен крем попиващ бързо, но стоящ на повърхността на кожата „като прожекция на забавен кадър от късометражен филм“, който обогатява, подхранва и предпазва вашата кожа. Плътен и забъркан с любов от вдъхновените ръце на създателя на Гамата „Златните 7“, с което придава завършеност за здравата кожа, без излишни сърбежи и некомфортни изживявания Нанесете тънък слой и втрийте с въртеливи движения. Физическото действието може да ви е познато, но другото ще ви изненада!  Кремът може да бъде ползвам както за ежедневна употреба, така и за нощна след душ! А повече за неговите тайни можете да прочетете в романа МАХДИМ, издаден през март 2015г.
100ml.  -         10ml.  - само в промоции (като подарък)!

Подаръчен комплект 
Кром-Крем 50ml -   15лв.
Аурата на Таня 
50ml 15лв.
„Сълзите на Мария“ - 
100ml 10лв.
Масло
oт Джоджен - *** 50ml. 40лв.
 
Jo'dina Lip Salve - 20ml. – 5.50лв
Jo'dina Soap - лв.
La'Ross Your KERVAN 100ml. - 20,00лв.


 Целия подаръчен коплект е на стойност 112.50лв. (ако е само по една бройка в комплекта, но всеки сам си избира, какво да има и по колкослед като си го плати - другото е от мен)!


*** Това е цена на шишe от промоцията 
50ml. Но ако клиента желае може да му бъде дадено шише от 10ml . така цената за Подаръчния комплект ще е по-различна: 82,50 лв
Повече за ежемесечната промоция тук: http://floransgroup.blogspot.com/p/blog-page_29.html


Повече за Грешките и Вълшебствата на 
Помощните средства към Гамата "Златните 7" тук:  http://floransgroup.blogspot.com/2015/01/blog-post_4.htmlPS: Продуктите ми са подходящи за всички ценители на Био продуктите. За масажисти, козметици и рехабилитатори (ако искат да работят с тях). И неподходящи за критикарите и нереализираните хорица !!!


Съглaснo Зaкoна за Елeктронната Търгoвия ви инфoрмираме, че тoва мoже да е непoискaно търгoвско съобщeние. Вие може да го Приемeте или Oтхвърлитe! Вие може да сте достигнали до Нас, благодарение на доволен клиент, щастлив потребител или уродлив коплексиран човек, дето мрази всичко (на света), както и "случайно" някоя търсачка ни е издигнала на базата на добре свършена работа ... което ни тиражира в публичното пространство. Ако (не) желaете да пoлучавате инфoрмация и оферти с цел запознаване с промоциите ни моля сменете канала или излезте от тук с един клик на "мишката". Ако сме Ви обезпокoили, моля да ни "извинит"e, но все пак е хубаво да знаете, че ни има и сме на една ръка разстояние ...