Какво като не е 5 звезди!




Какво като не е 5 звезди, аз съм петата звезда. Радвам се, че все още има такива места, в които да съм инкогнито и да не се сещат кой съм. Още в Лясковец намерих това хотелче „Силвия” и си направих резервация по интернет. Спонтанно стана, защото дойде мигът, в който трябваше да си взема първата заплата като редактор на едно списание в София и България.

Преди време една приятелка се изненада, като и казах, защо ще ходя в София и тогава си спомням, че и казах: Не е нужно да знае всеки с какво се занимавам. Когото съм сметнал за необходимо съм им споделил. Това са близките ми. А, и какво става в личния ми живот си е моя работа и относно това няма, как да изтече информация за него.

Това е сбъдване на още една моя мечта да сътворявам такива неща от нищото в това списание/това е моята специалност/. Моя творчески свят е прекрасен и не един-човек ми е казвал, че живота ми за тях е доста интересен. За мен е чест да мога да действам за пореден път в едно такова направление. Може и това сега да изненада хората, но аз съм доволен от мястото и когато идвам в София ще си отсядам там. Цените и качеството на услугата им-престоя ми е супер.

Доволен и удовлетворен от престоя тоя път в София…

Смених климат и местонахождение и малко се разведрих-както се казва…