"Из думите на създателя на Slides.bg"


Вижте думите на създателя на Slides.bg за мен: Lyubomir Stoyanov

с Любо от Slides.bg
Миналата седмица се запознахме с един от най-верните фенове на Slides.bg - Христо от Лясковец. Той е млад, енергичен и много креативен! Можете да намерите личната му страница тук, а всички книги, които пише и издава в профила му при нас.

Срещнахме се на по чаша кафе в София, понеже той имаше важна работа и предложи да се видим на 4 очи както се казва, не само виртуално. Сподели, че благодарение на нашия уеб сайт се е запознал с много и интересни хора, даже е срещнал настоящият си работодател. Тази новина много ни зарадва. Ето - при нас наистина се случват чудеса. 

Христо пише книги, занимава се с масажи и най-вероятно е единствения, който прави масло от джоджен. Освен това активно ъплоудва при нас. До момента има над 64 качени файла на различна тематика.

И той също като Паулу Коелю не мисли, че добавянето на възможността неговите книги да се свалят безплатно би повлияло негативно на продажбите му. Все пак който цени неговото творчество може да закупи хартиения носител и да се наслади с всичките си сетива - да докосне книгата, да усети нейният аромат и да вижда написаното без това да изморява зрението.

Радваме се, че Христо реши да ни се довери. Също така се радваме, че сме спомогнали за неговия успех. Желаем му всичко най-добро, крепко здраве и още по-вдъхновяващи случки, за които да четем.