Книга, която възражда личната креативност!!!


Ако сте човек, който сте не доволен от живота си и ли смятате, че сте в творчески капан от, който не знаете как да излезете от него тогава тази книга е за вас.

Дневник на "Твореца в Теб"
Ако до сега сте живели в страх и несигурност, и искате да достигнете до желаното състояние в живота си и тези техники до сега в живота ви не са ви довели до никъде..значи тази книга е за вас, защото ви дава чисто нов поглед. Всеки един прочит ще ви дава нужната увереност и разгръщане в творческата среда от която се нуждаете в която никой няма да ви съди или оценява.

Това не е бизнес книга пълна с изпитни листове за решаване, който „трябва“ да решавате. Не по скоро това е книга за самопомощ, която ще ви помогне с помощта на времето още дълго да  смилате, какво се случва в творческата ви среда.

Ако сте като мен наистина ще се насладите на прочита на тази книга, защото тя е книга погледната само през погледа на твореца, не на писателя в мен. Всеки изпитва по някое време в живота си несигурност, кои  точно път да поеме къде в живота, къде в кариерата си. Никой не обича страха от провала, по скоро всеки иска всичко да е наред, да е стабилен и „сигурен“.

Въпреки, че: несигурността е процес свързан само в главата ни, ние въпреки, че знаем това продължаваме да го храним.

Тук в творческия процес започнете от там, да се успокоите и да не се поддавате на личните си страхове без дори да сте опитали да се обричате на провал просто така. Насочването на вниманието и поемането на „нов курс“ в живота ви, вие имате пълното право да експериментирате с каквото намерите за добре и под ръка. Изместване на вниманието чрез движение, спорт и „проветряване на мозъка“ в парка или гората е задължително. След като намалите тревожността в своя живот вие се научавате да се фокусирате и да запазвате концентрация, която вие нужна за всичко, от тук нататък. Като човек, който ползва това постоянно знае какво говори и пише. Достигнете вашата опорна точка на оптимално творчество и  всичко ще се промени дори без да разберете как е станало около вас.

Книгата наистина дава тласък към навлизането във възможността да се изправите срещу личните си страхове и да ги победите.

Опитай те, то е ваше право!!!

P.S.: към хартиеното издание- http://bit.ly/O2j3kbhttp://http://
              Към електронното издание- http://slides.bg/2751/