„Христо от Лясковец и Приятели”


...и Приятели

Всеки един от участници в книгата има собствен живот, професия и статус в собствения си живота. Но един автор успя да ги обедини и да ги покани да участват в неговата 15-та книга със заглавие: Христо от Лясковец и Приятели”.

Както вече се досещате това е Христо от Лясковец, който разчупи за пореден път стереотипа на писане и подреждане на една творба и обедини едни прекрасни хора, който както казва той в знак на благодарност към тях ги е поканил в творбата си. И поради различния сюжет на книгата продуктът става толкова шарен, че надминава очакванията на самият автор, защото както казва той: дори не е очаквал такъв резултат, защото понякога признателността прави огромни чудеса и провокира съзнанието ни да създава неща, който ние отначало подценяваме.

Всеки е творец на собствената си съдба и Христо от Лясковец не прави изключение, защото сякаш по много интуитивен начин се е докоснал чрез благодарността и признателността до всички хора около него. Дори има хора, който наистина не могат да повярват, че той е стигнал до тук, защото за неговите 33 години той е написал 14-сет книги, а още няколко „проекта” чакат на бюрото му, а сърцето му се оказва една необятна Вселена от която той черпи своето вдъхновение.

На няколко пъти той се шегува, че иска да излезе в отпуск за да се разсее малко, но сякаш това на този етап не се случва, защото, както казва, само той може да създаде тези прекрасни произведения, който да вдъхновят милиони хора по целия свят. Някой от произведенията му са написани в такъв стил, че когато и да биват прочетени те са актуални и днес. А това днес може да е винаги, докато живота съществува или по-точно ние сме в него.

Авторът Христо от Лясковец решава да създаде това произведение, защото е вдъхновен отново от една книга на Луиз Хей и смело решава, че такъв продукт би било добре да има и в България. И когато читателя чете това произведение да може да се докосне до различно творчество и всеки от тях да бъде докоснат по начина от който наистина има нужда.

…тъкмо когато четете това произведение няма да ви е скучно, защото ще бъдете докоснати от над 2о-сет автора и ще видите също толкова Вселени на едно място, което само по себе си е прекрасно и ново явление…

Книгата и произведенията на Христо от Лясковец, можете да откриете в www.pechatnaknigi.com

Благодаря ви.