Равно-сметка-та IIРавно-сметка-та II
1.Успях да се запозная в социалната мрежа с толкова стойностни хора, с които да продължа и отношенията си и в реалния живот, както следва: Дани Капинчева, Мария Янакиева, Стефан Русев, Майк Рам, Любо Стоянов, Христо Стоянов, Светла Жанева, Стоянка Ганева, Маги Василева, Таня Рачева, Тихомир Парванов, Николай Геранлиев-Герата, Радислав Кондаков, Ивелина Василева, Весислава Славова, Дейзи Патън, Пинчето, Катанеца, Велислава Нешкова, Ели Зарева, Весела Дамянова, Димчо Йовчев, Калина Митева, Цветана Иванова, Жени Минкова и още много други; Хора, които по своему са прекрасни и наистина са на една „огнева линия“ с мен. Благодаря ви приятели… От всеки получих по различен начин техните послания и за мен е чест, че се запознах с тях.

2.Специални благодарности за най-голямата интернет книжарница в България www.Izdavam.com  и колектива: Силвия, Люси, Яна, Венито и другите… А на Димитър Клатуров безкрайно много благодаря, за дето го има и е донесъл и сбрал куп идеи в една и не спира да я захранва с успеха си.

3.Безкрайно много благодаря на Елка Стефанова за всичко, което е направила, прави и може би ще направи за мен не само като човек. И на мъжа и бат Стефко. Благодаря ви, че ви има. Аз може да съм малък, но ще порасна. Благодаря за провидението което ме срещна с нея и чистите отношения.

4.Благодаря за прекрасното ми познанство с г-н Румен Димитров, които управлява нещо прекрасно по чисто нов начин, а именно неговия клуб по таекуондоХемус“. Благодаря ти приятелю.

5.Благодаря на всичко, хора помогна ли ми с различни неща за да ме има на този етап от живота ми и аз не съм забравил какво ви дължа. Радвам се, че ви има и, че сте с мен.

6.Благодаря на прекрасната преводачка-Валя, която преведе книгата ми Африка в моето сърце на италиански език.

7.Благодаря на Вихра Попова(която прави кориците на книгите ми, календарите, етикетите на продуктите ми с моята марка и всичко цветно), без която помощ нямаше да съм това, което съм. Тя прави всичко мои идеи да са цветни и им вдъхва цветен живот, който виждат хората по целия свят. Тази година имаме малко повече работа с нея, за което като прехвърлим годината ще говорим.

8.Благодаря на Мариана Василова, за невидимата помощ която проявява винаги, когато може да я даде. Благодаря ти, че те има.

9.Благодаря на Гергана Лозанова, без която помощ в различен етап от живота ми нямаше да мога да се справя.

10.Благодаря на Диана Луна за разбирането и безрезервното и съпричастно познаство.

11.Благодаря на Ралев за това, че го има и е един от малкото хора останали около мен.

12.Благодаря не на последно място на мамчето(майката на мацката, която приветствах в живота си), за топлината, кулинарията и истинската атмосфера на мир, радост и щастие. Благодаря ти-Мамче. Благодаря, че си създала това прекрасно русо същество с речни очи. Е да не забравяме и таткото-благодаря му.

13.Благодаря ти, че те има слънце със речни очи в живота ми. Аз може да не съм толкова образован като теб и да съм малко по-беден от теб/вас, но мисля, че това е без значение. С теб се чувствам достатъчно богат и добър, а за дързостта ми няма да говоря.

14.Благодаря на майка и татко, че преди точно 33 години са ме създали с кеф. Не знам, но сега съм тук и създадох толкова много неща, които най-малко очаквах, че точно аз ще ги създам. Но станах създател и продължавам. Обичам ви!

15.Благодаря и на сестра си, че я има на този свят. Може на моменти да съм прекалено строг с нея, но е за добро. Защото каквото кажа относно помощта ми към нея е факт. Обичам те, сестричке.

16.Благодаря на единствената книжарница "Спринт"-Лясковец, че ги има, и че ми подават ръка не просто заради красивите ми очи.

17.Благодаря на единствената и неповторима директорка на ОУ"Цани Гинчев"-Лясковец-Диана Петкова, която зачита, стимулира и допринася за творчеството на Христо от Лясковец.

18. Да обобщим: Успех=действие!


"Щом се появят уши готови да слушат, ще се появи уста готова да говори!"