"Женена за един!Спяща с други!" и 14-сетте урока към Любовника

„Ако запомниш поне малко от това, което ти преподавах през годините на твоето образование, сега няма да имаш никакви грижи относно факта, че долната ти глава няма да е в синхрон с горната.Освен това ще ти дам още няколко ориентира, с които да си служиш.“

1.Всички части на тялото трябва да могат да участват в представлението относно оргазма на любовника, преди какъвто и да било акт, а не да само да разчита на една единствена част, която да изнесе шоуто върху чаршафите.

2.Пълноценния любовник използва цялото си тяло: език, устни, ръце, пръсти и т.н. А не само пенис. Умелия любовник не бърза, разтапя, прокарва и създава атмосфера  на „течове“ от очите и вагината ѝ. Засилва плавно пулсацията на сърцето и създава Арка изтъкана от оргазмидин любовник, когато открие любовницата си, се нуждае само от време и поле за изява, а не от команда „дръж“ или от позволението на някого. Не! Той знае, какво да прави винаги.

3.Истинския любовник не разказва наляво и надясно(пред приятелите си, бизнес партньорите си или враговете си), какво прави(на дългата страна на леглото си), с кого(за да не злепоставя никого) и как(това вече е тайна). Но когато го прави, създава вълнообразни движения на тялото и трайни спомени след това... в жената.

4.Истинския любовник би било добре да е  „добър“ масажист, за да може да предразполага най-големия сетивен орган - кожата на жената и да създава влажни усещания, които литературата оповестяват като любовна игра. Кой би издържал в ръцете ти, да има нещо така горещо...

5.Истинския любовник „не трябва“  да се фокусира върху миналото и заради него да не генерира нищо ново, което е пагубно за него. Никога не гледа на страховете си като причина, да се оправдава или да не направи нещо. Той знае, че в живота няма гаранции и граници за нищо.Това не е бяла техника, която купуваш от магазина и отиваш на касата да ти издадат листовка с печат и подпис.

6.Истинският любовник знае, че една целувка по челото е по-сладка от хиляди целувки по устните. Няма страст, но е пълна с любов и уважение. Първо то се показва и след това идва ред на страстта.

7.Истинският любовник мечтае повече от другите. Съответно очаква повече, отколкото другите си позволяват(дори) да мислят, че е възможно. Грижи се за нещата, повече отколкото другите смятат, че е разумно(или позволено).

8.Истинския любовник въплащава в живота си само важните неща за него. Защото знае, че целия живот е верига от последователните и съзнателни избори, които прави всеки ден. Не мечтае на празен ход, а впряга ресурсите си натам на където го привлича живота.

9.Истинския любовник знае, че жената на 20-сет... е само парченце от някакъв сладкиш. Но също така много добре знае, че жената над 40-сет... е целия конкретен сладкиш.

10.Истинския любовник знае много добре, че първия урок в любовта трудно се усвоява, защото Тя го учи, как да  бъде първо сам. След това да бъде с когото и да било!

11.Истинския любовник знае много добре, че живеем в странни времена. Защото красотата е въпрос на скалпел и импланти, а мъжествеността на стероиди и удебеляване...

12.Истинския любовник, дава всичко от себе си и винаги се чувства така, сякаш това не му струва нищо...Защото знае, че съмненията са по тежки от истината. Истината  те „убива“ веднага, докато съмненията, всеки ден през живота ти.

13.Истинския любовник дарява жената с 4 неща: доверие (което изгражда), честност (която надгражда), подкрепа (която демонстрира постоянно) и дете (но не е задължително)! А, не в обратен ред! В никакъв случай.

14.Истинския любовник винаги оценява това което има, преди да му позволи да се превърне в това, което е имал...