Двеста прегръдки със Силва метод!

...втора част...

„Възрастта е без значение-всичко, което не се е случило в един живот, може да се случи за един миг.“
                                                                       Джузепе Донадеи

Случванията като Подарък за 37-  мия ми рожден ден (28.11.2016). И признавам си не знам дали това, че съм роден на тази дата е мой личен празник или на майка, която все пак ме е носила в нея си 9 месеца, а сега след погледа на 37 години, живота ни е още по-скъп. Обаче аз едва след няколко дена се усещам нещо което е интересно: номерчето което ми дадоха за томболата беше №37, и ме изтеглиха, а аз на 28.11. ставам на 37 години. Това случайно ли е... по-Ангелски от това здраве му кажи...

Вие и аз имаме три типа ресурси, даде ни ни от Бог, които можем да инвестираме в онова, което изберем: време, талант, материални ценности. Бог не слиза да ни диктува всяка сутрин как да използваме времето си, къде да прилагаме таланта и способностите си и как да харчим парите си. От човешка гледна точка Той оставя този избор на нас... а аз всеки миг го осъществявам и това прави живота ми  все по-добър и  по-добър чрез Метода Силва.

Продължението...(повече за нея тук).

...След това на другия ден се свързах с някаква жена на телефона, който бе даден за връзка и я попитах за повече подробности. А тя ме попита дали съм карал курса до сега. Отговорих и, че не съм, а много бих искал да го изживея. Тогава тя отговори, че на 26.11.2016 и на 27.11.2016г. ще има семинар Silva Life Sistem – Семинар за личностно развитие с оторизиран директор за България – Стоян Лаловски + гост Панайотис Метаксатос(Гърция).

Отворих сайта им на книжарницата и там пишеше, че има голяма изненада. Та изненадата я разбрах по телефона и като я чух ми идеше „да избухна“ от радост. Изненадата, бе 0-0-0-0громна за мен и гласеше, че курса за тези, които са били на 50-години Силва Метод-Рождения ден на Метода предната седмица (в НДК), ще е само 100 лв. + международен сертификат голям формат + малка акредитация със снимка(членска карта), които осигуряват международен достъп до семинарите в цял свят(115 страни). Освен това обявиха, че втория семинар през февруари -2017г. Silva Intuition System(ЕСП)  е също 100лв. но само за хора изкарали вече първия семинар. Но това не ми пречи да го изкарам на редовната му цена след като вече съм НАвътре по пътя От Другата страна, защото това е богатство, каквото е Рейки, масажите ми, написаните ми и преведени книги, Продуктовите ми Гами и са за цял един живот... или кой знае за колко още!

И се замислих, че ако трябваше много по-рано щях да се разделя с много хора, за да „ми по-0-0-0-тръгне“ в живота, които са ми губили времето къде по два часа, къде по повече за кафе. Имал съм бил желание дал съм им...от него. Радвам се, че това вече е едно отминало време, което обаче още лекувам. Но слава Богу има начини и способи за това, с които работя вече 23 години. А Метода Силва толкова много се срасна с мен и стана част от съществото ми за тези две години, че сега съм благодарен и задължен да създавам и оставям едно по-добро място за живеене след мен, като посредник на добра воля. За това пре-съз-ДАВАМ живота си и той създава мен като става все по-добър и по-добър.

Е, както си бях казал, че няма как да е по-хубаво, то вече се бе проектирало и просто „трябваше“ само да ме уведоми, че подаръка ми леко „ще мутира“ и ще е още по-великолепен. Съответно в мига, в който разбрах за това събитие веднага информирах клиентите ми, които са абонирани за услугите ми, че на тия дати просто ще съм в София за да знаят от сега и да си подреждат графиците както намерят за добре.

...И така дойде време за самото събитие в Парк хотел Москва в зала
Парк Хотел Москва
Европа. Пътувахме си с метрото и си пристигнахме с моята скъпа приятелка Мария Янакиева, която също бе участничка като мен. От там се наредихме на опашка за да си получим баджовете  с номера + една прозрачна папка с диск и ръководство „Начален курс“ по Метода Силва. И аз веднага като влязох в залата запазих две места от лявата колона. Докато с Мария имаше някаква неуредица, аз се наслаждавах на мечтата си да бъда тук и сега на този семинар. За мен беше истинско щастие да си позволя да съпреживея това, което вече бях проектирал в съзнанието си и го оставих да се случи.

Да, молих се две години за това събитие в медитация,  да бъде факт в моят живот и когато получих писмото от тях, че ще се случи събитието (като съвпадат няколко „знака“ един в друг) и размества програмата ми за да стане все по-добре от тук нататък, единственото което можах да направя в този миг е да остана безмълвен и притихнал... след това очите ми не издържаха и просто прокапаха. Какво по-хубаво от това да се случва мечтата на живота ми. Така семинара започна в 10:30 и просто попивах като гъба... защото това което вече бях чел в книгите сега просто го виждах приложно  пред мен. Обясненията и тълкованията на г-н Лаловски, относно техниките в Метода Силва бяха изключителни и разбираеми. Следваше своята програма, а ние курсистите над 200 човека попивахме. 


И може отново да се повторя, но практичната част на двата дни от семинара бе една разкошна дестинация, която ни учи да бъдем реалисти и да вярваме в себе си, както и в способността на Силата, с която се свързваме... а не да слагаме коня пред каруцата или да чакаме първо топлина от печката, а след това да сложим дървото в нея. И аз като един човек, които възприема толкова колкото може и другото едва го слушам, записвах всички неща и така близо 12 часа запис на семинара, клипове и много снимки. Стана ми странно защо никой не изявява желание да се снима, както с гърка г-н Метаксатос, така и с г-н Лаловски. Не искат ли да имат спомени?! Е, аз не искам разрешение от никого и си снимах, защото искам да имам архив от преживявания за да мога да ги поместя в сайта си, за да предам посланието „Двеста прегръдки от курсистите“... в месеца на рождения ми ден!

Освен това денят, в който открих Хосе Силва и неговия Метод, който също толкова страстно е преследвал целите си както аз моите сега, се оказа денят, в който съм направил първата си сигурна стъпка към успеха си. Поемайки ангажимент към този човек, моята цел започна да е все по-реалистична и  все по-постижима, докато накрая просто се случи. И дадох обещание, че ще служа на човечеството с каквото мога чрез методите и програмите. За което отново благодаря!

Първия ден когато свърши и се прибрахме в 10:45 от метрото се замислих, колко е красиво да бъдеш на такова място, нищо, че навън бе мъгливо, мрачно, неприветливо и сиво... там в зала Европа обстановката бе толкова значима, жива и покъртителна, защото имаше 200 съдби, които бяха дошли за да се научат, да опреснят знанията си и т.н... а аз чисто и просто, дойдох да сбъдна мечтата си...

На втория ден 27.11. вече не се чувствахме като гости на семинара и
започнахме да общуваме помежду си и с други курсисти. Всеки беше интересна личност и жадна да споделя впечатления, реализиране на мечти и т.н... Това бе висок Дар... А всяка вечер между другото вдигахме тост в София с първокласно червено Мерло!

Харесва ми, че това не е път водещ ни никъде, а е навътре към самите нас... защото най-дълъг се оказва пътя от разума до сърцето, нищо, че е само 35 см. по права линия. След това посетихме в хотел Москва  20-тия етаж където бе ресторанта, понеже ми каза един клиент, че там било много добра гледката, и да така беше. А когато в ресторанта на 20-тия етаж г-н Лаловски ме заговори, че би искал снимки от семинара понеже до сега никой не е снимал, и понеже видял, че снимам много аз му казах, че ако ми позволи да се снимам с него, ще съдействам с много снимки. И така на едното упражнение отидох до “wc” и г-н Метаксатос ме видя и ме извика за да ме помоли и той да снимам и си даде имейла за да му изпратя и на него снимките. Вярно, че се „разбирахме“ с жестове, но и така е добре. Така всички докато се упражняваха, аз се изявих като фотограф на семинара и му казах, че на другия ще се подготвя по-добре и ще има повече качествени снимки. Така освен с него се снимах и с г-н Метаксатос точно преди да тръгне за летището на излизане от зала Европа.

Велика прегръдка с г-н Лаловски
И на последното упражнение „влизане в стаята“ благодарих отново на Хосе Силва, за създадената възможност... И 5 пари не давам кой какво и как мисли и смята. Сълзите ми бяха на прага си за пореден път от реализирането на още една мечта. И когато свърши семинара дойде време за раздаване на международните сертификати и 200 прегръдките от получилите ги... И дойде моят ред и въздъхнах дълбоко когато чух името си Христо Христов, просто дойде и моят ред най-накрая, да благодаря, гледайки г-н Лаловски в очите и приемайки документа с отворено сърце, приветствал Метода в живота си.

       Няма да крия емоцията си която беше толкова детска и чиста, че не исках този миг да свършва поне тази вечер. Но... всичко хубаво си има и край или поне такъв род семинари... с което пък се дава път за извървяване, чрез практикуване на Метода, самостоятелно и кой когато иска. Един път на ден е добре, два пъти е много добре, а три пъти е отлично занимание. 15-сет минути на ден пребиваване в Alpha състояние придава съвсем различен вкус на живота и не горчи толкова след като можем да успокояваме съществото си след като сме преминали през курса... просто би било добре да го прилагаме все по-добре в живота си докато стане нещо, което е едно с нас...

                                                                               ...Толкова е просто


Както си мислех, че специализацията по „Масаж“ по тайландската линия ще е моят подарък, който да е само един, то така Вселената подреди нещата, че пътувах три пъти до София за да присъствам и изживея Двете събитията на живота си-сега.
   Та, какво по-хубаво от това?!!!


"Каквото сме направили за себе си, умира с нас; Но каквото сме направили за другите и света остава и е безсмъртно." 
                   – Алберт Пайк






Семинар Силва метод-26.27.11.2016г.

Мария Янакиева-сертифицирана


С г-н Метаксатос и г-н Лаловски


Книги от книжарница "Нова Епоха"

Стоян Лаловски по време на семинара

Двама скъпи приятели Мария и Аз