Ero(r)S Разголване на Душата и Тялото

Ero(r)S корицата на книгата

Зад еротиката стои дълбоко психологическо състояние на личността. Ако някой е недоволен от тялото си или не възприема голотата на тялото, даден разказ, картина или филм значи има проблем в ДНК-а то си. Това, че голи сме дошли на този свят, не значи, че не можем да се показваме на света.
Еротиката е щедрост. Да споделиш с околния свят това, което имаш. Еротиката не е само свързана с тялото, тя е представа, фантазия, блян, творческа изява.
Мнозина са против голотата. За това тази книга не е за тях. Нека я подминават (макар, че се съмнявам). Това е книга само за хора искащи да се потопят в един свят на страст, секс, романтика и още нещо…

С това съм завършил книгата като текст, който стои на корицата от зад. Но да се върна на мотива за написване на книгата ми:

„Една жена имаше неблагоразумието да ми каже, че такива като мен „положителни хора“ не може ли да пишат за еротика или секс, защото не им било присъщо. Тогава аз се обърнах и казах, че: Вас да не би да са ви правили на тъмно и без страст, че извръщате поглед от голото тяло/може би се срамувате/ или пък, са забравили да ви кажат, че няма нищо по хубаво от това да можеш наистина да се насладиш на един прекрасен секс… И мигът когато бях публикувал статията си в един сайт и стана популярна за два часа и събра 1700 гледания. Но беше свалена малко след това, защото беше с много „неприлична“ снимка и сигурно е създала неприязън към материала ми като цяло. Е, щом е така сега се роди идеята за книга с няколко големи точки, които със сигурност ще скандализират... Все пак и благодаря за това, че ме изтри от приятелите си, защото тя е „супер морална“ а аз не точно. Аз продължавам да разрушавам „крепостта“ защото искам да съм (раз)крепостен и обикновен човек, а не затворник в собствената си крепост.“

Така тези от тази социална мрежа ми направиха такава услуга, че няма на къде. Но пък това ме наведе на мисълта, че щом това е свалено значи се доближава до скандалното, а това е нужно понякога за успеха. Нямах време да съжалявам, а веднага разпознах момента и така се роди и идеята за заглавието на книгата ми: Ero(r)S Разголване на душата и тялото. Заглавието се роди спонтанно докато гледах едно предаване. Оказа се, че на масата има химикал и аз веднага написах името засечено в съзнанието ми.

***Ero(r)S е смесица от две думи: Eror-грешка, но тук думата е само с едно (r), а не както е оригиналната дума за грешка Error; EroS-от древногръцката митология е Бог на любовта, страстта и секса; Така самото заглавие може да се преведе, като: „Еротична грешка“. Грешка, защото това е книга само за ценители. За ценителите има доста интересни неща вътре, а за тези, който ще я заобикaлят е поредната грешка, та макар и еротична.

Нямам какво толкова да добавя повече за тази книга, защото според мен всеки сам би искал да се наслади, потопи и възприеме нещата по своему. Ще ви оставя в обятията на Еротичната грешка да разпали вашето съзнание и да ви освежи поне малко, като разнообрази мигът в, който сте се докоснали до нея.

Една прекрасна перла в наниза от книги на Христо от Лясковец е тази книга.

Да избухнеш в пожар от страст и чувства под напора на любовните ласки. Да достигнеш звездите докато потъваш в любовни секрети. Да разтвориш душата и тялото и да се слееш в едно с любимия. Да бъдеш в рая за един единствен миг и да искаш да го задържиш за винаги. Да бъдеш жив и мъртъв едновременно. Правете любов, много любов. 

Ице, благодаря ти чете има!
                                                                                                            Бини Иванова