"Ти избираш" - Герата!


Всеки път когато слънцето залязва оставя следи след себе си - звездите!

В града където сме расли и да искаме няма да се засечем, но там от където извира всичко – природата вече 3 пъти се срещаме. И двамата следваме пътя си. Пътят на твореца в нас. Тук не точно има значение, кой с какво се занимава, а какво е научил по пътя си и споделил с околните(т.е.предал нататък). Всеки се справя с живота, по какъвто начин намери за добре.

Лясковец е град в който са се раждали стотици хора дали нещо на света. В много области има и такива, които дори не ги знаем. И какво от това, те са били и оставили следа. Сега е негов ред.

Не се крий, а живей.

Музиката е велико послание. Тя влиза в нас без да бъде филтрирана и направо
дава отражение в нашия живот. Едни си вземат поука, други Не. Но всеки сам си избира. И както Герата е написал в албума си: „Ти избираш“. Послания, истини макар и брутални, но то кое вече не е опорочено, опетнено, като ценности или дори ДНК – а то ни се опитват да скопят. Колкото и да бива отричана, отритвана и други ползи другиму бг рап музиката съществува. Всеки творец се опитва да създаде нещо лично и да остави следа след себе си. Е, всеки „следата“ я разбира по различен начин.


Успяваме да се справим с всичко, защото Променихме правилата, който ни държаха в тъмното.



Стига вече този „пещерен живот“ и тъмнина. Какво като човек достига до разни истини, а битувизмите могат да го смачкат всеки миг. Да, ама не. Никога наведен! Няма, как да стане, защото живота поставя на колене само тези, който иска да се научи, а не да ги зароби. Защото, мисля аз, че всеки, който иска може да слуша, каквото си поиска, но ако не намира смисъл(да живее), ползата каква е?


Николай Геранлиев - Герата е прекрасен млад човек със своите желания, страсти и творчески изяви. Като всеки млад човек иска да постигне нещо, към което се стреми и не дава евала на никого. Бори се с мислите си, римува текстове и прави от тях парчета, от които може да те бие ток. Да албума му действа като зарядно. Не мога да се сдържа и да не кажа, че хиляди хора имат нужда от рестарт на системата. Осъзнати истини има в този албум: Ти избираш е съвместен албум с българския реге изпълнител NRG_D


"За мен Герата първо е приятел и човек с красива душа, която смея да кажа все по-рядко се среща при артистите. Той е красив артист с римите си и битовете си той е съвременен будител - от най-готините. Радвам се, че с него сме на една магистрала…"
                                                                                                              Еленко Ангелов

А ти избрали своя път….