Мъжът Стрелец - SagittariusСлед запознанството със Стрелец, животът сякаш придобива нови краски...

Той е очарователен, жизнерадостен, остроумен и умее да се държи така, че до него всяка една жена да се чувства неотразима. Но не си позволявайте да бъдете заблудена - ако се вгледате по-внимателно, то е твърде възможно да забележите, че погледът му 'се стрелка' от едно женско лице на друго.
Стрелецът е идеалист с романтична нагласа, който е уверен в това, че следващата дама в живота му ще бъде Неговата Единствена! Въпреки разочарованията, с които от време на време се сблъсква, той си остава оптимист. Всеки ден за него е извор на нови възможности. Представителят на тази зодия е толкова лъчезарен и жизнелюбив, че може да се събуди усмихнат и радостен, защото е четвъртък, например.

Този човек живее живота си според емоциите си и това, което му диктува сърцето. Харесва му да бъде влюбен, но не и да обича.

Стрелецът е майстор по създаването на проблеми, ето защо романсите му почти винаги са кратки. Той се опасява от прекалено близките взаимоотношения и ненавижда женската ревност, затова често предпочита леките, с нищо неангажиращи авантюри.

Ако по време сключването на брак, предложат на Стрелеца възможността "тази сделка да е валидна само в продължение на година-две", то той обезателно ще се възползва. Уви, мъжът от тази зодия никога не знае какво точно иска. За да бъдем искрени, в неговата формулировка, казаното от нас по-горе, би звучало по следния начин: "Знам много добре, какво точно НЕ искам."

Повечето от мъжете, родени под този знак, са открити - каквото им е на ума, това им е и на езика и както може би се досещате, тактичността не е качество, с което Стрелците могат да се похвалят, че притежават в обилие. За сметка на това обаче, ако представителят на въпросната зодия Ви даде обещание, то бъдете сигурна, че ще направи всичко възможно да го изпълни.

Стрелецът е прекрасен приятел - надежден и търпелив, но в ролята на любовник, той проявява съвсем други качества. За него жената е вид проект и ако са направени инвестиции (няма значение дали става дума за пари или за време), които не са оправдали неговите очаквания, то пощада няма. Този тип ще я разкритикува, правейки я на пух и прах, но въпреки това, не бързайте с изводите, защото понякога (доста често) подобна яростна реакция от страна на Стрелеца е показател, че въпросната жена му е изключително близка...

Стрелецът обожава мистериите и недомлъвките във всичко - даже, ако няма нужда да крие връзката си, той може и да я пази в тайна.
Настроението му скоростно се мени, невротичен е и често страда от депресии. За щастие, депресивните му периоди приключват доволно бързо.

Сред Стрелците има много и успешни финансисти, но въпреки това, понякога се случва така, че представителят на тази зодия работи неуморно за компания, която не го оценява.

Стрелецът не е фен на светските мероприятия и сбирки, на които се събират тълпи от хора, които почти или изобщо не се познават. Той предпочита малките приятелски купони и партита.
Този мъж обожава да пътешества - постоянната смяна на лица, градове и впечатления изцяло съответства на неговия характер. На практика на него му е все едно накъде ще се отправи, защото има приятели навсякъде.

източник: http://www.zajenata.bg