Новост в живота ни!


Трябваше да отиде до края на света за да се обърне „назад“ и да види, че там от където е тръгнала има човек, който може да е точния такъв.  В малък град в които въздухът и гледката са спиращи дъхът, тя замина. Замина, защото сивото като багра се беше настанило като основен цвят в ежедневието и, а това беше раздрало стомаха и като силна отрова. А тази отрова сковала ръката и която рисува  съдби.

В лутане и търсене на щастието си младия писател не спираше да се оглежда за подходящата муза за да продължи, защото тъкмо беше влязъл в собствения си ренесанс а нещо писането му нямаше тази тежест, която го направи толкова известен по целия свят. Това го навеждаше на мисълта, че нещо красиво ще се случи скоро в неговия живот. Малкия град и пътеката в гората, която толкова много пъти му е била муза сякаш беше затворена в този миг и му нашепваше да търси по-дълбоко в себе си този път. Сега или никога!

Само след няколко дни се запозна с поредния човек, които се оказа, че е от същия град от който е и той, но само, че сега тя се намира на края на света. Тя там а той тук. Но сякаш душите бяха установили контакт много преди телата дори са се срещнат. Енергийната реакция на душите беше толкова силна и обладаваща, че младия писател въпреки хилядите си срещи с други жени, усети себе си като истински нестинар, който е копнеел да ходи по жарава. Това отвори чисто нов сюжет и някак душата му стана блага като стара и отлежала ракия. Просто се разтопи и се замисли: Това ли е, това което търсех толкова много животи? Да това е насочи го интуицията и го помоли да бъде. Просто да бъде нищо друго!

Още не беше свършило обладаването от другото измерение напълно, а беше толкова изпепеляващо, и се пренесе на живо в плътта. Младия писател усети особена влага по бельото си и за миг се замисли, как е възможно това. Само мисълта за нея, че те я тук на близо  залъгва плътта и изпуска секрета в подготовка за любовната игра. Усеща небивала тежест и вулканична изява в своята най-интимна мъжка част. За първи път усеща, как буквално завират семената му само от една мисъл по нея. Наистина не знаеше, как би излъгал плътта си и да успее да укроти звяра в себе си. Дори нямаше време да се озърта и беше въвлечен в страстно изживяване, което той очакваше толкова дълго. Изведнъж просто изчезна от радара на приятели, познати, роднини и никой дори не знаеше, какво се случва с него в този миг. Но който беше чел неговите творби знаеше, че той по често е в паралелен свят от колкото в този. Сякаш "далечната душа" знаеше, че той вече беше настроен и просто го започна. Да започна го от където си поиска и каза:

-Ти си душа с пенис! Колко много ти се радвам, че ме пусна в твоя мъдър, страстен и многолик свят. Свят на много изживяна болка и страст, която те възкресява всеки ден от нищото. Аз имах такива възможности, но не съм ли почувствала химията на душата ми с отсрещната страна-нищо не се получава. И какво като е парфюмиран, и нагласен този, който ме желае, след като аз не съм усетила нищо. Дори ако има близост това не може да е секс. Не може да обичаш един гол пенис, ако няма химия и не познавам душата му. Не може да имаш задръжки и да очакваш от Вселената чудеса!

И докато му говореше така тя вече го беше започнала. Малко преди да запълни устата си с неговото мъжко достойнство, каза само:

-Искам те!

Пое си въздух и просто пое по курса на любовта. От самата вълна младия писател седна на дивана и захапа устни, защото още не беше готов за това, а си мислеше, че ще има увертюра.

Тя го погледна след като беше прочела мисълта му, пое си въздух и продължи да обработва ствола и онези малки и стегнати тестиси. Кожата му беше настръхнала от поредното радостно изживяване. Наистина дори и в най-смелите си мечти не беше вярвал, че тя ще го почне направо, а още не беше сипал виното. За миг си помисли, че губи контрол над всичко, което някога си е мислил, че контролира, но все пак се отпусна и се наслаждаваше на вакума.

Не и отне много време да усети силата и стихията, която излиза от него да се стича по гърлото и без дори да си поеме дъх. За миг сърцето му сякаш спря, когато изригна в нея, но все пак продължи да диша. Краката потрепериха, кожата настръхна отново и дори чорапите му се бяха навили от този приказен миг.

 А това беше само началото. Тогава тя стана и каза:
-Искам да сложа няколко краски по картината, която рисувам сега и идвам.

Той не недоумяваше, какво му каза но след като видя гърба и разбра, че тя не се шегува и просто се отпусна. Пое си дълбоко въздух и притвори очи. Съзнанието му беше изпразнено от мисли, както и всичко друго, което излезе от него преди малко.

Не минаха и 10 минути и тя захвърли четките и с такава дива засилка се запъти към него и скочи от горе му. Захапа го за врата и започна да го смуче. Всичко в нея гореше от страст и нямаше търпение да бъде обладана. Всички дрехи спряха да носят очертанията на телата им и просто се спуснаха на земята. А телата им само това чакаха за да се съчетаят в дъхът на твореца.