Незадоволената Вакханка!


На моето нощно шкафче има само лубрикант и кафе. Тя отпи от кафето и го погледна в очите. Искаше и се да го попита, какво вижда, но той знаеше.

Тъкмо беше получила поредната доза страстна клиторна любов и искаш още и още. Той извади една капка от лубриканта и намаза отново своя член и погледна към дупето на прелестната си компания. Нямаше нужда да повтаря или да си отваря устата за да нарежда или да се моли. Всичко беше толкова спонтанно и естествено и тя просто се обърна с гръб към него. Той се доближи до нея и с все още намазнения си пръст докосна ануса и. Тя потрепна и очакваше това преживяване, като всеки следващ дъх поет в ранното утро.

Тъкмо беше влязъл в нея когато телефона звънна. Никой не искаше да се лиши от удоволствието и просто никой не му обърна повече внимание. Бавно и полека той влизаше и излизаше в нея, а тя стенеше. С едната си ръка ту стимулираше клитора си, ту масажираше топките на прекрасния любовник, който оценяваше по ловката му любовна техника. А дори не знаеше, какво имаше като ресурс този младеж. Той отново взе лубриканта и отново накапа с няколко капки члена си за да влиза по-добре в нея. Така извиднъж го извади и просто я завъртя за да свърши върху прекрасните и гърди, който той придържаше. Постави го между тях и направи няколко движения напред назад между тях докато накрая не се впръсна неговата седфена амброзия на страстта. Вакханката веднага и умело пое всичкото количество в устата си, за миг затвори очи и застина от удоволствие. Тя винаги си е представяла, какво ли е да вкуси отново и отново от божествения мъжки сок и сякаш нямаше насита. Никога не си бе помисляла, че може да се превърне в толкова ненаситна жена. Но когато усети от вътре, че партньора с когото е може да издържи и изпълни нейните желания тя достига десетки пъти до мощни оргазми и желаеше бройките да се овеличават.

Младия мъж само протегна ръка и взе от шоколада, който изобилстваше в леглото, защото него ден беше изцяло неин. Да тя сякаш си го беше планувала да го има и днес тя вече го използва по предназначение. Един истински жребец знае, как да язди своята кобила и знае кога да ускори или да забави темпото на удоволствието макар и да протака изпразването си. Знае, как да задържи вниманието в оргазма на една жена и цел №1 за него е тя да бъде задоволена изцяло. Но и никога не забравяше, че най-трудно се задоволява жена, която е била наситена от ласки, страст и същевременно все не и е достатъчно. Малките парченца шоколад просто се топяха в устата му и тя само го погледна, как той дори се радва на малката наслада от самия шоколад. Той отчупи едно по-голямо парче и в него имаше повече лешници и го подаде. Тя много бавно отвори устни и той постави шоколада между тях. Тя на порции погълна шоколада и засмука пръстите му, което беше и нейната идея. От това веднага сякаш усети ток в малката и палава качулка която не спираше да рипа между краката и отново започна да усеща, как се подмокря. Тогава само с ръка му посочи къде да погледне.

Нямаше нужда от думи. Тук просто нещата бяха така спокойни, крехки и никой никога не е предполагал, че любовната игра може да е толкова приветлива и никой да не доминира над никого, а просто да изследват спокойно своите върхове. Свят на страст, оргазъм и изпускане на стонове от гърлото които я давеха-беше жива и потръпваща, поглъщайки влагата на пениса му дълбоко в гърлото си и приканваше за още и още и то веднага.