Карфицата,Черпакът и Трите врати...

Карфицата,Черпакът и Трите вратибе темата на предаването, което днес бе от 10:00 часа по Видеосат ВТ.

„Любимото ми изкуство е това на сутрините. Да станеш преди всички. Да имаш предостатъчно време. Да не бързаш. Да е тихо. Да си направиш любимата закуска и твоето си кафе-точно, както го обичаш. Да започнеш денят с усмивка, спокойствие, благодарност и усещането, че ще бъде прекрасен ден... Кажи ми как ти започваш деня си, за да ти кажа мога ли да те обичам?“
                                                                                              от Мария Василева

Една история за пътя, по който вървим и неговите особености закодирани в нас... и открити с помощта на времето!

Ако ви кажа, че нямам си идея, защо точно тази тема се роди за да говоря по нея, малко хора ще ми повярват. Но пък се радвам, че така се подреждат нещата и говоря за различни неща всеки път в рубриката „Масаж на Душата“. С това предаване гостуванията ми в предаването „След закуска“ стават 22. А и от „скоро“ вече предаванията могат да бъдат слушани и на mp3. Дойде и решението да го направя така, като обособен продукт, защото темите са разнообразни, канил съм с мен да гостуват и други творци и се получават изключителни предавания. А когато слушаш тези предавания, както и други, човек може да извлече поука и да му се родят куб идеи, които да реализира в живота си. Ако човек работи в тази насоченост. А, ако ли не пак добре...

С карфицата можем да спасим живот, можем и да го отнемем, но пък аз и придавам визия на оня активен и достигнал до целта сперматозоид, на които дължим нашата поява на белия свят. Така, че това може да се оприличи като активната стана на нещата, нищо, че е толкова малко..надминава по качество и много по-големи неща от него/нея.
С черпакът можем да се нахраним, можем да „тупнем“ някой по главата да се „събуди“ от летаргичния сън, в който е...както и можем да го обърнем с дръжката надолу и с помощта на камертона да го превърнем в камбанка от часовник, която ще произведе звук. Звук на алармата, не която ни буди, а тази която е нашата будна съвест. Използвах го в предаването за да мога да разбъркам енергията, която е около нас по време на забавата в помещението.
С трите врати, които са нашето „трето око“, „сърдечната област“ и репродуктивните органи“... се образува основна опорна точка. Всеки си ги има... но дали всеки успява да синхронизира тяхната честото за да задейства интуитивния ехолокатор(ус­т­ро­йс­т­во за дис­тан­ци­о­н­но от­к­ри­ва­не на пре­д­ме­ти и ус­та­но­вя­ва­не на мяс­то­то, къ­де­то те се на­ми­рат, чрез из­пол­з­ва­не свойс­т­во­то на зву­ко­ви­те въл­ни да се от­ра­зя­ват от сре­щ­на­та прегрeда), с който да открива с точност всичко онова, което да му служи в живота. По принцип тази тема все я свързват с големите риби, който търсят храна или по-точно пасажи от малки рибки за храна. Но, защо като сме много по-еволюирали същества ние не ползваме нашия ехосонар за да създаваме добрини и да помагаме на хората, а все разчитаме някой да ни упъти, да ни наставлява, да ни показва „правия път“ или така наречените чуждоезични лектори дето все идват да ни „превъзпитават“ в техния път, че той бил най-точния. Ей, хора не „преписвайте“ задачата, защото уравнението и отговора на всеки един на тази земя е различно. И как тогава един ще дава „точна формула“ за „успех“ след като за всеки успеха се измерва в различни параметри?
                              Усмихвайте се(повече),дишайте(по-дълбоко) и не бързайте...
















Повече информация в предаването тук: