Играта за която говорят...

Играта за която говоря много прилича на "Дървото на Живота". 
Здравейте, на всички! Днес имам честа да ви запозная с новия проект по който работех цели две години.  Бавно и стъпка по стъпка се разлистваше процеса на творчество по тази Игра. Исках още когато започнах да го правя да разкажа за това, но нямаше какво толкова да разкрия...Но понеже с финализирането на 2014г. аз приключих с един 20-сет годишен цикъл на развитие и обучение, а днес през 2015г. отварям нов 40-сет годишен такъв, в който съм заложил дори, повече неща(но това е за друга тема).

Започнах събирането на сумата от 3.500лв. за да може да се патентова „Играта“, която ще бъде пусната за масово играене „от 2 до 202 годишните“.

Уговорено е всичко с  подходящия адвокат за да я патентова и той ми разясни какви са условностите. За това се обръщам към всички познати, непознати и желаещи да се отзоват с дарение за събиране на средствата. За целта всеки, който иска анонимност ще я има, а който иска да му бъде споменато името в „Играта“ като ДАРИТЕЛ ще му бъде оказана тази чест. Освен това всеки желаещ да дари определена сума ще получи няколко подаръка накуп(електронна картичка,е-книга,поместване в графата ДАРИТЕЛи право на лична среща с автора). След като сканира вносната бележка и я изпрати на имейл: florans_media_group@abv.bg  Всичко става с хора на този свят, за което благодаря от сърце, че има разнообразие от цветове на кожата, националности и вярвания.

На основание за превеждане на дарението можете да напишете: Дарение за Играта!(нищо повече).

ALLIANZ BANK                                      
IBAN: BG59BUIN95611000431451
BIC: BUINBGSF
BRANCH: GORNA ORYAHOVITSA
BENEFIARY NAME: HRISTO HRISTOV



А когато скоро играта стане факт, ще се радвам да се срещнем и да поиграем! 

P.S:И като първи подарък ще ви подам малко информация от Анотацията към Играта:http://floransmedia.blogspot.com/2015/01/blog-post.html