Анотация на книга №14...

книгата и героинята

„Бат Ям”– Момичето на Морето е книга написана с любов за една жива и случваща се любов. Автора Христо от Лясковец за пореден път показва, как любовта не може да има граници, а и не бива да има такива и описва това в своята 14-найста книга. Бат Ям е град в Израел, а Лясковец е град в България. Някъде по средата се намира „facebook“ което е общото между тези две държави, градове и любов. След култовите думи: „Подаръците продължават и след рождения ден” на 29.11. 2009г. започва всичко. И от обикновена среща се ражда едно дълбоко и искрено приятелство между жената със сините очи и момчето, което пише книги. От тази неочаквана среща и за двамата пламва една прекрасна любов, която разкрива тайните на любовта и взаимните отношения между мъжа и жената.

Въпреки различията на очите, годините и погледа в бъдещето любовта на участниците в книгата е искрена, чиста, всеотдайна и най-вече зареждаща ги с желание да се търсят, да мислят и да се докосват винаги, когато времето им позволи това.

Това е поредната книга с червена точка на корицата, защото, както се изразява автора: „който не е минал абитуриентския си бал да не чете тази книга, защото не спестявам нищо и го казвам така, както си беше”. Въпреки, че има червена точка, това се превръща само в още по-търсена книга, защото истината за любовта винаги е вълнувала човечеството.