Натур-лик Jo'dina Soap!!!

Идеята, за да създам сапуна Jo’dina Soap, е че вече не исках да се примирявам с (не)качеството на продуктите от другите. За това сапуните ще се делят на Jo’dina Soap и другите! Освен това, нали когато си къпеш цялото тяло с някакъв „скъп“ за джоба ти сапун би трябвало кожата ти да се чувства много добре(или поне аз така си въобразявах-де!!!) и не би трябвало след подсушаване да получаваш сърбежи сякаш си бил гол в нивата с царевица и си вървял в редовете или в житни редове. Онези класти така безмилостно те дращят, че после място не можеш да си намериш и съжаляваш, че и в най-голямата жега не си си облякъл риза с дълъг ръкав.

Вече няколко години се наказвам да ползвам сапуни и да давам повече от 10лв. за „уж наложени(пълен абсурд) марки(а дори няма да си правя труда да ги обиждам, защото не са достойни дори за обида), а то какво става. Какво ми причиняват те –сърбежи. Защо питах се, аз какво толкова правя, дори ми мина мисъл през главата, че не се сапунисвам правилно(да бе да, сякаш някой знае, как точно да го правили или има стандартизация). Имаше години в които не ползвах грам сапун и само с вода, но от време на време развалям статуквото и ползвам, но сякаш си нанасях сам поражения с тия „другите пародии на сапун“. Явно си казах, че това ще е 6-ти продукт и просто натам отиваха нещата. Щом е така си казах, чичо Христо, следвай естествената права и действай. Огледай се леко, и газ...Да си призная, не липсваха леки притеснения...но, вълнението е дори нужно, щото ако не ми трепва нещо явно не е добре...

И те така започнах:

Сапун - Jo'dina Soap  Една от причините да създам сапуна “Jo’dina” Soap е, че ми омръзнаха продуктите на пазара да не отговарят на онова, за което са предназначени. От много години ме сърби кожата от какви ли не сапуни. Питах се защо по дяволите е така, а то е защото има много „боклуци вътре“ пригодени за масовост. Уж има съдържание, а пълно с какво ли не, само не и сапун за сетивата, каквато е кожата ни. Тя е най-голямата сетивна единица и ако тя не е доволна от сапуна, то значи имаме проблем(къде със себе си, къде с „продукта“). Една година мислих дали ще се справя, е спрях да мисля, и започнах да инвестирам в сапуна си... Той е 6-тия продукт от гамата на ©Sprint Tolerans! За този модел използвам готова сапунена смес без парабени и SLS(натриев лаурил сулфат). Съчетава ефективното почистване и приятно усещане на кожата с визуалното въздействие, предлагани от неговият вид. Притежава добра пенливост и ниска степен на разлагане от водата. А за „гъдел“ на приятели и клиенти продукта-сапун е уникално създаден и един с един няма равен и съответно един и същ... Все по-трудно се разделям с всеки един от тях, защото са толкова естествени и красиви, защото са обикновени и надеждни партньори в ежедневието ни. Опитай те!!!