"Факторът" стрии е решен с "Кром-Крем"...

Все пак заслужаваме да пазим и поглезим кожата, в която живеем.
Стриите са видими линии по повърхността на кожата с белезникав оттенък. Предимно се образуват върху коремната стена, но могат да се появят върху кожата на бедрата, горната част на ръцете и гърдите, като понякога покриват много големи участъци. Бременността е една от основната причина за появата на стрии, но има и други фактори, които я обуславят - внезапно наддаване или загуба на тегло, бърз растеж, наследствена обусловеност, стрес или промяна във физическото състояние на организма.
Ако вече сте се сблъскали с този неестетичен проблем, вероятно сте използвали какви ли не козметични продукти, при това от скъпи по-скъпи, а крайният резултат далеч не е покрил вашите очаквания. Включвайте по-често природните средства против стрии в домашни условия.

Кожата се състои от три основни слоя - епидермис /външен слой/, дерма /среден слой/ и хиподерма /най-дълбокият слой/. Стриите се образуват в дермата или средния слой на кожата, когато съединителната тъкан се "разтяга" отвъд силата на своята гъвкавост, поради бързото разширяване или свиване на кожата. Тъй като тя се разтяга, колагенът отслабва, а неговия производствен цикъл се прекъсва и поврежда, вследствие на което по епидермиса остават фини белези.

Първоначално, стриите изглеждат розови или червени, но с течение на времето върху тяхната повърхност се появява тънка сребриста линия. Появата им влияе върху самочувствието на човека, който започва да се чувства неловко, заради начина, по който изглежда. За щастие съществуват природни средства, които редуцират появата на стрии и успешно могат да бъдат включени в домашната козметика на всеки един от нас.

За успешното им третиране можете да се възползвате от продукта на ©Sprint Tolerans! Кром-Крем“, който е винаги на една ръка разстояние от вас...