Не разбирам, защо няма Нетърпимост срещу статуквото...

До сега не е открит лек или лекарство,което да предотвратява  емоционалните конфликти(вътре в нас)... а той е образуван!!!

Защо в България трябва да си учил(какво и според кого???), много за да управляваш(кого и какво?/хора или роби) нещо като: човешки ресурси(да ограбваш, разваляш настроението на хората, защото си комплексиран /макар и не осъзнат/, жената ти не ти е „пуснала 6 месеца“, фирма или собствения ти живот? Това, че някой родители заблуждават децата си, че трябва да учат за да не работят(може би цял живот-не знам с точност) си е чисто самоубийство за личността. Тогава Теб в какво са те възпитава ли, читателю?

Според кого и какво ако си беден(по душа, мозък или джоб, което обаче не е едно и също!!!) не можеш да работиш нещо като високо доходна работа(или заплащане)? Но ако си пръдльо и кух като лейка, но само, защото някой от семейството ти те „натиска“ или те тика да превземаш псевдо върхове „чрез връзки“(но не за обувки) и по този начин би възстановил уж „семейната чест“(заради нереализираните страхове на родителите и техните проекции), това не е успех!!!

Защо най-Даващите професии като: Майчинството, художници, писатели, поети, музиканти, градинари, чистачи, икономи, сервитьори и т.н., не са най-високо платените професии? Кой определя псевдо разценката за част/труд? Защо всеки човек в България роден с мозък по рождение, толерира ниския праг на заплащане, само защото някой счита труда му за по нисш и слага себе си по-високо от извършващи я го? Явно бързо се забравя, че  именно този който изкарва средствата(на бързо забравящия) е онзи на огневата първа линия и се среща с клиента(понякога пагубна за настроението на поглъщащия, защото търпи комплексите на клиента). Защо изкарващия парите получава по-малко от възложителя си? От къде на къде?

Забравяме, че ако: родителя не е възпитал детето си(или в краен случай да е природно интелигентно) в добри чувства към самия себе си и после към околните, то следователно има вероятност да пием кафе с плюмка вътре(извратено е, но съм чувал и това), да пием сок с урина вътре и всичко това само, защото човека е станал с „дупето нагоре“ или му е крив света, защото се е събудил и знае, че ù днес е още един отвратителен ден. Няма да правим забележка на иконома, че е бавен и муден когато чисти паяжините или ни сервира, защото той знае, вътрешно че за толкова пари толкова работа(без да си дава никакъв зор излишно над заработката си).
Как заспиваш, сеньор? Как се събуждаш?Доволен ли си лягаш?
Това не е ли насилие или издевателство над личността на човечеството? От къде на къде е прието, че хора само с висше образование могат или „трябва“ да управляват нас обикновените хора или дадена фирма. А някой знае ли дали тези хора не са алкохолици, дали нямат проблем с нервите, дали не страдат от едипови комплекси и не действат според ограничения си мироглед и уродливо его и как така точно те биха ни управлявали достойно. Дали не ни водят за носа и ни водят принудително под формата на обещания, не ни подават розови очила, за да избягват от отговорността(която уж поемат)за провала на цели поколения народ вярващ в тях?

Не разбирам, защо няма Нетърпимост, Възмущение, Гняв и Борбеност срещу статуквото и „лустросаните пудриери“ в управляваща власт, която произвежда повече лубрикант за народа от колкото порно индустрията бълва!!!

Според мен, а кой знае ù още колко хиляди хора в тези(и други) страни, трябва невидимото(което скриват от нас управниците) да го направим видимо. Не на насилието върху личността. Не на невежеството. Не на подлата измяна на цялата управляваща сган!