МАСАЖ НА ДУШАТА...силата на думите!

Всеки човек търсещ успех трябва да създаде своя собствена библиотека на успеха, към която трябва непрестанно да се обръща и която да го ръководи в израстването и личностното му развитие.

Не е нужно да сме стигнали дъното, за да осъзнаем че имаме нужда от „сламка“, която да ни извади от проблема. Когато сме затънали в „тресавището на живота“ ние много често сме склонни да се концентрираме върху проблема, а не върху решението му!

А когато сме в емоционално приповдигнато настроение се носим на гребена на вълната, нашия оптимизъм и амбиция работят на високи обороти. Благодарение на собственото си въображение, ние сме податливи на позитивни внушения относно собствената си вяра в личните ни  способности.

Никога не изпускайте целта си от поглед и знайте, че хората достигащи до своите малки върхове знаят и вярват , че на върха има много място(да летят с орли), а долу няма място дори къде да седнеш(сред овцете). Освен това винаги оставайте гладни за желание да продължите напред. Не се пресищайте с какво ли не, защото храната е физическа, мисловна и духовна. Никога не твърдете, че нямате време да нахраните съзнанието си, защото това е още един показател доближаващ ви до „синдрома на губещия“. Осъзнаването и излизането от проблема показва, че четенето на подходяща литература,  намалява броя на нещата, които вършим по задължение. Никога не се опитвайте да „убиете времето“, а се опитвайте да го изживеете, като го изпълвате с образование и мотивация, която задължително ще ви даде интелектуален и емоционален заряд, да се справите със съвременния свят и неговата  конкуренция. Най-голямата грешка от всички които правим, всеки ден, е да не правим нищо, защото си мислим, че можем да постигнем твърде малко в живота си.

Повече от всякога е време да направиш масаж на душата си, читателю. Той ще внесе мир на умът ти, а от един спокоен ум бликат велики идеи. Идеи, които биха могли да са решения на най-големите ти проблеми...