По пътя на Седмицата...

Преди две-три седмици имах посещение от един скъп човек за мен Елка Стефанова, която идва при мен на масаж. Малко след половината масаж тя ме попита: „Дали продуктите ми са станали 7 на брой?“ Замислих се от начало, защото с разновидностите в опаковките и грамажите-съответно са повече. Но всъщност са 4 на брой. Тогава и казах, че са четири и се замислих буквално, защо ме пита за бройката. Не мина много време и тя каза още: „Значи скоро ще станат 7 на брой.“ Не се изненадах, чак толкова защото мислено обмислях един от тези другите, но беше само мисъл... И така завърших масажа в мисли към посока: „Какво още ще се добави в гамата на ©Sprint Tolerans! При условие, че си мислех, че всичко е такова, каквото è, но май не беше така.

Така точно след три дни се събудих с идеята за цели три продукта:
балсам за устни -  Jo’ dina“, „сапун - Jo’ dina“ и „първия бял крем - La’ Ross Your - Kervan”. А въпросния продукт по който мислех „слънцезащитния фактор“ за сега остава малко на по-заден план. Нищо, че вече ме подпират да създам и шампоан за коса( а след това и маска за коса, кой знае)!!!

Така с такава радост поръчах опаковките за самия балсам в два вида. Но също така признавам си не знаех, как ще го направя точно така, по тази опаковка. Новак съм – признавам си! Но се справих днес на 26.07.2014г. се роди балсама за устни – Jo’ dina”.

Нищо, че съм сам и няма с кого да споделя радостта си от раждането на още една рецепта, още една новост в живота, още един продукт(а скоро и още два) и неговия нов път!!!

В понеделник(28.07.2014г.) ще публикувам продукта заедно с етикета и така от тогава ще е по посока всички клиенти заявили своята опаковка предварително... Поне мога да изпитам радост от сътвореното и когато то донесе малак радост на всички докоснали се до него...

                                                                                      Заповядайте!!!

„Не мисля, че хората търсят смисъла на живота толкова, колкото търсят усещането, че са живи.“
                                                                                 Джоузеф Кембъл

Аз БлагоДаря всеки миг, че мога да създавам!!!