МАХДИМ: Една пясъчна история!

      На 25.02.2014 г. заснехме клипа към романа МАХДИМ
Сутринта когато се разхождах из гората преговарях материята за клипа... няколко пъти. Проветрих си главата, усмихвах се, радвах се на ароматния пролетен въздух, нищо че е „още
Фотограф: Мирослав Маринов;
зима“. Когато се прибрах си позволих отново да преговоря материала си, но така го преговорих, че „ се унесох“ и не помня, какво преговорих. След като се майка нещо ме извика ме стресна и се усмихнах отново с думите... Хах, преговорих...работата е ясно. Клипа ще е прекрасен. Дремнах леко преди снимки!

Много държа да споделя, с усмивка, че когато  ми дадоха сигнал веднага организирах хората замесени в създаването на клипа и снимките и носията ми. Всичко става с хора на този свят ѝ съм благодарен, че те така топло откликнаха на моя проект МАХДИМ. Цял ден си представях, как ще изглежда романа МАХДИМ ако е Постановка, Екранизация или Филм...Как ли ще изглежда. Малко дръзко мисля, но не съм аз ако не предизвикам нещата да се случват. А и с това глаголно време аóрист(скрито от хората преди 2000 години) съм толкова щастлив, че го открих и разбирайки го, осъзнавам, че го ползвам без да подозирам, че то съществува като точно определение.

Това, което виждаме сега е проектирано още преди две години. Засадено в съзнанието ми и ето на днес то дава резултат...вкусен плод. Това е практичната част на романа. Започнат в миналото(преди две години), с проекция за бъдещето, преминаващо през сегашното „тук и сега“ и затвърждаващо го в днес.
А на 04.03.2015г. го пускаме предпремиерно...

           KERVAN -  Крем вдъхновен от Пустинята... Създаден от 7 билки и Масло от
Фотограф: Мирослав Маринов;
Джоджен.  Последния продукт от Гамата на „Зланите 7“, придаващ завършен вид на 100% натуралните ми продукти.  Сплутен и забъркан от мотива за здрава и гладката кожа, без сърбеж причинен от парабени и
SLS
елементи. Лек и ефирен крем попиващ бързо, но стоящ на повърхността на кожата „като прожекция на забавен кадър от късометражен филм“, който обогатява, подхранва и предпазва. Опитайте!

P.S.: С благодарност за съпричасността към хората допринесли за реализацията на книгата,  клипа, снимките, носията и мястото.

Фотограф: Мирослав Маринов;
Сценичен костюм и Стайлинг: Петя Илиева;
Глас зад кадър:Христо Христов, Стефка Златкова;
Издателство на романа: IZDAVAM.COM;
Монтаж на клипа: Мария Янакиева;
Създател на корицата: Вихра Попова;
Оператор зад камера: Мирослав Пенев;
Обувки:
Unipool-Велико Търново; Фризьор: Христина Йорданова;
Представящ: Христо от Лясковец-Христов;
Заснети кадри от клипа: НЧ „Напредък 1869“ Горна Оряховица;
Специални благодарности към: Атанас Петров;

Благодаря за отделеното време. То е ценно за Мен!