"Женена за един!Спяща с други!" - Мадам Асуман!

                                              Мадам Асуман наставлява:

Първото впечатление от човека е най-вярното, защото той още не знае какво да скрие от вас!

 Никога няма да забравя първите си срещи с „клиентите“ за които така продължително ме подготвя ТЯ, както и какво трябва и не трябва да правя. Но също така разбрах едно, важно и съществено нещо, което в първия миг ме потресе.
„За да те търсят мъжете, казваше Мадам Асуман, е само защото не са намерили нещо, там от където идват! От домовете или офисите си. Всички идват все от някъде. Но също така не биха искали да го получат от жените си, защото им е трудно да го изрекат, сякаш имат някаква бариера пред тях, и те не могат да я преминат. Но нека не забравяме, че няма жена, която да не иска секс, освен заровената! Въпроса е, как ще подходиш, какво ще направиш и как ще я разопаковаш. Дали биха искали да „опазят“ чиста и неопетнена „собствената“ си жена - не знам? Но заради мръсните и порочни мисли и желания, с които живеят всеки ден - мъжете, се чудят дали е способна да бъде безсрамна и безскрупулна любовницата им - само за тях? Въпреки, че само да си го помислят и се изпотяват от безпомощност, защото кошмара започва веднага в мислите им, че могат да я загубят. Такива са мъжете „собственици“ на жени, от които ги е страх. И какво се оказва на практика, знаеш ли? Проблема не е с жените им, а със самите тях! За това търсят нас. Имат цели състояния. Богати са. Могат да ни купуват всеки ден, каквото си поискаме, но те не могат да скъсат веригите на собствените си страхове или да бъдат с жените си, които не отговарят на тяхната идилия за сексуалност. За това им е по-лесно да знаят, че срещу нашия хонорар, ние можем да им дадем достатъчно време и да ги освободим от напрежението, стреса и ежедневните неуредици във фирмите им, като ги изпразним, а когато се прибират в къщи да са като капки роса. А освен тях ни търсят такива, които от всяка заплата отделят малък процент и така спестяват 3-4 месеца за да дойдат при нас и да се насладят два часа на компания ни. Обикновено са подчинени на първите и те са им споделили, защото им „имат доверие“ и те идват да се уверят в нашите увертюри. Има и такива по-зле от тях, но това... е друга тема.

               На много от нещастните мъже - жените им, отказват да им направят свирка или френска любов в къщи, както е по-модерно да се казва, днес. Всяка „дупка“ има различен израз на изразяване. За това свиквай с различните наименования на едно и също нещо. Освен това някой от тях понеже са „възпитани“ да не дават на мъжете си да им лижат вагината, с това си навличат тяхната отчужденост. За какво е една жена на мъжа си, ако той не може да я вкусва от която страна поиска? Значи имаме пречка от страна към мъжкия член и към женската вагина! Много пъти съм си мислела, да събера всички с такива проблеми и да ги срещна с другите страдалци и така само след една размяна на ситуацията, да се намери хармонията в леглото, която би зарадвала и заредила и двете страни. Освен всичко това не всички мъже на този свят биха искали винаги да са активната страна за прелюдията в леглото. Много от тях биха искали да се оставят в ръцете на жената, първо за да видят на какво е способна и след това да могат да бъдат задоволени и изпразнени - качествено, да си говорят мръсотии, с които да се стимулират в отделяне на любовна слуз. И за това ни търсят нас да ги задоволяваме, защото това ние работата. А когато се приберат в къщи, те трябва да се напъват да го направят в повечето пъти без причина или „по задължение“, защото нали това е „съпружеското задължение“, което се е изтъркало от прилагане, а след това замлъкват, защото изстиват. Много пъти съм се опитвала да им обясня, че нашата компания е фиксирана и е много по-добре да се впускат във фантазиите си с жените си, от колкото с нас, но имах чувството на моменти, че колкото повече им говорех за това, само ги разпалвах. Е, какво пък, от това печелехме и двете страни. Аз се издържах от това, а те бяха с олекотени топки!“