Орел,Дете и Кадифе...в моя живот!

Силните страни могат да бъдат както вродени таланти, така и придобити умения,които сме усъвършенствали с годините и които са станали наша втора природа. И,освен всичко, могат да се използват във всяка една професия, защото са универсални.

От много време наблюдавам едно „по-точно“ явление в своята работа. Мислех си, че
това се дължи на работата ми като професионалист, но грешах. Може би единственото, което è точното, че опита показва отделни случаи, които отключват гледка, която ме „ококорва“.
Ето сега ще опиша именно едно такова нещо, свързано с работата ми на терапевт. На именния си ден правих масаж вечерта на човек, който и друг път е усещал работата ми, но аз констатирах 2-3 неща.
Първото, е че преди много години го болеше кръста, а сега не и слава Богу.
Второ, че сега проблема му е от средата на гръбначния стълб та чак до вратът.
Третото е, че там където просто минавах чрез поглаждане, местата сами се зачервяваха и започваха да светят в червено. Няма натиск, няма излишни преекспонирани похвати, че аз да зачервя мястото.И:
...тогава му казах: дай да снимам местата, които светнаха като червен светофар за да видиш, какво точно ти говоря, но първо ще натисна местата само с пръст за да видим, ти и аз дали това са местата, където наистина те боли и има блокаж на енергията ти. Той се съгласи и го „точкувах“ местата съвпадаха, като две капки вода. Снимах ги след това с неговия телефон за да има видимо доказателство за думите ми.

Интересното тук е не какво съм „му направил“, а от къде идва всичко това! От години наблюдавам това „явление“ но признавам си, мислех си, че се дължи на масажа ми. Въобще не съм мислел, усещал-нищо в тази посока, че това може да са индикации и ориентири под ръцете ми, и сякаш зоните, местата и там където има блокирана енергия „светват“ като се обагрят в червено нарочно, за да бъде забелязано и след това се нормализират...и всичко е наред. Но на 25.12.2015г. по време на масажа с този масаж това вече бе забелязано от мен и му „обърнах“ внимание.



Това идва от енергетиката ми. То не оставя нищо на случайността и преобръща всичко по пътя си за да се подреди по най-добрия начин и за двете страни. Страна А-терапевт, страна-В,клиент. Та относно енергията. От как започнах да практикувам Qigong(работа с вътрешната енергия) започнах да наблюдавам и работата си като терапевт, защото: Както не веднъж съм казвал, че леко коригиране на някакви параметри за „в наша полза“, всичко по веригата се развива, разцъфва. Интересното е в това, че това за първи път го споделям, за първи път напуска моята орбита и го обвивам в думи...

Сега след статията ми, много клиенти ще настръхнат и ще поискат и те снимки...но това не е нужно. Аз не доказвам на никого нищо-да предупредя. Това беше едно семпло излияние на моята енергия, която допринася за изключителната прецизност на работата ми. Око на Орел, сърце на Дете и длани Кадифе. Това се опитвам да „практикувам“ и да проповядвам сред хората.


              Това е моят път и не е нужно той да съвпада с други... не ме вълнува дали се харесва той, или не се. Аз вървя по него и ако искат да бъдат уважавани хората от мен, би било добре да се отнасят с всеки ръчен труд с нужното уважение и респект...