Често Задавани Въпроси от...

Моля, прочетете внимателно информацията по-долу и запазете брошурата за ваша лична справка в случай, че нещо сте забравили след първия прочит.
Негов създател:

Създател на „Маслото от Джоджен“, „Кром-Крем“ и „Аурата на Таня“ е Христо от Лясковец - Христов.

За билката:
Джодженът е вид мента. Латинското наименование е „mentha spicata“. В много региони на България билката е известнa като „юзум“, „гюзум“, „лютива мента“ и др. Много хора свързват тази билка само с готвенето на боб. Но тя се използва и за: чай, извлек-етерично масло, студен извлек, лапи, за ексфолиант, масаж и като лубрикант. В зависимост от нуждата и страданието билката се прилага където трябва. Ако трябва да съм честен тя е една от многото билки в страната ни, която е като универсално средство.

Още тайни за билката:
Тя е една от трите билки в България, която освен спокойствието, което ни отдава при нейната консумация в различните приложения, е и енергиен щит за домът ни. Заедно с Индришето и Здравецът, Джодженът допринася за фън шуй обстановката на дома, тялото и духа. Неутрализира, попива и освобождава от негативните влияния, които ни заобикалят. И за това се отглежда на прозореца!
Повече за създаването:
Чаят от Джоджен не е с нищо по-различен от другите чайове. Приготвя се като се слага по чаена лъжичка на 250ml вода. Той нормализира хормоналния баланс, заедно с това спомага за завръщане на вътрешното спокойствие. Заедно с пълното йогийско дишане възвръща трайно мирът в нас.
В „Маслото от Джоджен“ са 4 съставки. Две видими, които могат да се докосват и две невидими. Тези, които могат да се забележат с просто око са: Висококачествен зехтин и Джоджен в коллаборация. През последните години чувам думи от типа: „Вече знам от какво се прави и аз ще си направя.“ Да, всеки може да си направи, но до равнището, от което има познание, не повече.

Повече за Кремовете:
В „Кром-Крем“ има отново 4 съставки две видими и две не. Чист пчелен восък
и „Масло от Джоджен“. Той се наложи като верен помощник на маслото. Много пъти ми е се е налагало да го ползвам като средство за спешна помощ от изгорено, опарено, одраскано, обезболяващо...
В „Аурата на Таня“ има 5 съставки. 3 видими и две не. Пчелен восък, „Масло от Джоджен“, Иланг-Иланг(етерично масло). Тя е създадена по поръчка на една прекрасна жена с името Таня. Нейните духовни водачи са и подсказали, че аз мога да и създам подходящ крем за лицето. Да, напълно вярно е ако се каже, че крема е създаден с интуиция, а не с налучкване.
Rollon шишенцата, които предлагаме са изстраданата форма на търсене и намиране на по-добро решение за работа, в която не докосваме клиента с ръцете си. Може да се каже, че това е чиста работа и много по-голям гъдел за клиента.
Единствено съжалявам, че в толкова малко редове не бих могъл да разгърнал цялата концепция на продуктите си: първо защото няма място в брошурата и второ не виждам смисъл. Който иска-търси и намира начин. Който не, намира причина и си кара така. Много повече инфо можете да намерите в сайта на Флоранс Медиа груп, в раздел: ©Sprint Tolerans!(това е обучителна програма).
Когато всеки един от нас узрее за нещо, може да го оцени и ползва по предназначение...защото продуктите ми са узрели отдавана!

P.S.: Има хора, които за нищо на света не биха се разделили с "любимата си болест", било то от Бедност, Тъпота, Глуповатост или Всезнаещите, защото тя е начин другите да ги забележат. 
Ако някой се разпознае, моля  да не пипа продуктите ми... те са само за Ценители... Нищо лично, но така съм ги закодирал!



©Sprint Tolernas!
Bulgaria/Lyaskovets – 5140
 E –поща: ico.ice@abv.bg