Можете да го направите!!!



Днес е нов ден! Днес денят за вас може да започне като си създадете радост от пълноценния живот! Днес е ден в който можете да се освободите от всички ограничения! Днес е денят в който можете да откриете тайната на своя живот. Трябва да го направите.Вие можете да промените живота си към по-добро. Вие имате инструментите за да го направите. Тези инструменти са вашите мисли и вярвания.

Как се чувствате в момента? Чувствате ли се добре? Чувствате ли се зле?  Какви са настоящите ви емоции? Каква е вашата интуиция? Искате ли да се чувствате по-добре? След това да стигнете до по-добра мисъл или чувство.

Едно от най-трудните предизвикателства пред които сме изправени всеки ден е да можем да живеем собствения си живот в собствената си кожа-просто да бъде тук и сега без да е важно къде сме или от къде сме.

Много често ползваме заместители на щастието а не самото щастие, като: любовни връзки, пазаруване, пиене на алкохол, видео игри, гледане на телевизия...и това го правим, защото не искаме да сме сами и си запълваме времето с всевъзможни детайли. Няма нужда да се обесвате всеки ден, че да запълните празнотата или самотата си. Ако нашета празнота бива и спонсорирана с чувства, като: страх, тревожност, гняв, отчаяние, разочарование и т.н. ние наистина имаме сериозен проблем.

За това моят съвет е наистина да слушате себе си или сърцето си, което все пак е част от вас…а не онова, което долавят ушите ви. Кой какво казал или не можал да кажа, но то все пак скалъпено пристига до вас е отвратително да го възприемеш доброволно.

„Всички ние искаме да имаме значение. Ние искаме да знам, че можем да бъдем чути, и че това, което искахме да кажем ще означава нещо за хора, който го слушат”.
                                                                                                        Опра Уинфри