Усмивка за краката ни!


Човешкото ходило е уникална анатомична структура, в чиято малка площ са събрани изумителен брой кости, стави, сухожилия и мускули. То не само ни дава възможност за предвижване, но е и стабилна опора във всеки един момент. За жалост често стъпалата ни създават не само здравословни, но и естетични, проблеми. В крайниците се появяват усещане за тежест и умора, изтръпване, отоци, разширени вени и в голям процент от случаите дори ясно изразена болка.



Какво можете да направим, за да облекчим появилият се дискомфорт?

Насочете усилията си към подобряване на локалното кръвооросяване и оттичането на лимфата като:
-Да облеете краката си няколко пъти, редувайки топла и студена вода;
-Да походите боси върху неравна повърхност или да стъпите на аликатори специално пригодени за домашна употреба;
-Да потъркаляте с крак по пода бутилка или топка за тенис на корт;
-Да се настаните удобно и вдигнете краката си високо, оставяйки на гравитацията да свърши останалото;
-Потопите стъпалата си в леген/ваничка с топла вода, в която сте добавили морска сол и/или няколко капки етерично масло от мента, евкалипт или розмарин.Или стрък прясна мента,маточина,лимон,портокал...
-И след това да се отдадете на Тайландския масаж на ходилата(Thai Foot Massage) при Христо от Лясковец. С елегантни и нежни движения Терапевта ви повежда в един друг свят-свят, в който няма насилие, а с нежната мекота на допира на кадифените му длани се създава уют и нежност, за която всички ние копнеем след дълъг работен ден. Е не е задължително да е дълъг само денят, това може да е истинско SPA изживяване в домашни условия през Уйкенда ни, с цел зареждане за през дългата седмица. Запознайте се с тънкостите, това е ваше право и ви гарантирам истинско удоволствие от Далечния Тайланд!