МАХДИМ:В съюз с Времето, Човек струва повече!

В съюз с времето, човек отключва товарителницата си и струва повече!
Фотограф: Мирослав Маринов
Тайната която е скрита от света е следната: Божествената мъдрост (Махдим) е скрита в пустинята(на живота) за да бъдат  „прикрити“ следите за нейните две начала: Мъжкото и Женското. Припознати на Изток като Хамсин и Хамса (както е Ин и Ян). Двете винаги се търсят за да се балансират и след това да създадат едно ново начало-бебе. Въпреки, че всички си имаме пол, дълги години са набивали в главите на (х)Ората, че секса е нещо зло и не ражда нищо добро...е каквото почукало такова се е и обажда.
Камертона и неговото уникално и универсално звучене със звука „Ла“ е олицетворение на Мъжкото и Женското начало, а самата му дръжка е тяхното производно. Двете начала  чрез своето взаимодействие отключват звука, който е новото начало „Ла“. А този звук е бил забранен от така наречена „църква“ за да скрие от човечеството, че то няма нужда от „излишни вярвания“ за фантоми и олтари, а че може да се справя сам със собствени сили и мотивация в живота, като се настрои чрез звука/вибрацията „Ла“. Забранено и заличено е знанието за настройване на съзнанието чрез звукът и вибрацията му, спомогнал за еволюцията, която била немислима дума по „онова време“. Църквата е спъвала еволюцията на хората и е изгаряла всички на кладата, преследвала ги е, за да заличи знанието, но...(не е успяла баш съвсем)!
А когато съчетаеш Човешката сила с Камертона, се задейства звукът „Ла“. По същия начин съчетаването на мъжкото и женското начало резонира чрез докосване, което отдава вибрацията в пространството и залива сетивата. От там можем да съдим, че звука „Ла“ е Акашов Звуков ключ! Едва когато резонираш на тази „Ла“(алфа)честота, чак тогава „рогът на изобилието“ се активира и превръща в БлагоДЕНствие. Това си е жива поръчка до вселената... Универсалния разум знае какво ти трябва(още преди да си го поискал на физическо ниво) и къде да отиде, когато ти искаш да го изпратиш (като честота-поръчка)... По това можем да кажем, че Човек сам си създава и материализира живота, настройвайки се още от миналото чрез подходящата честота „Ла“, която отключва товарителницата като информационна ракета.

Нещо което си поръчал от миналото, изваждайки го на светло,  е като машина на времето, което се реализира както поръчките до вселената - 1000 пъти по-бързо... За това орисниците, когато орисват-закодирват/наричат детето, какъв да бъде, какво да прави и т.н...

Информационния канал-трасето, което е между Човека и Акаша е вибрацията, която по време на мантруване(напяване на Ом, Ла и др.) се усеща най-добре. То настройва съзнанието като невидим звуков ключ и манифестира по време на живота от зачеването му... А, Акаша много често бива оприличавана на „Светия Дух“, който слиза над човека (както  пророците били неуки но след слизането Му, те започвали да разгадават Светото писание, да четат звездите, да говорят чужди езици, да проповядват и увличат със завидните си ораторско умения, хората). Това може да се припознае със състоянието Самáдхи. А когато си в това Божествено Настроено Състояние (науката за Себереализацията на Шри Юктешвар Гири, Лахири Махасая, Парамаханса Йогананда, Бабáджи) ти постигаш,реализираш,развиваш...

Същата прилика се наблюдава и при Учението на Дон Хуан предадено на ученика му Карлос Кастанеда! При него сетивата биват стимулирани от кактуса-пейоте който е богат на алкалоиди  сред който е мескалин/мескалито. Задейства Обонянието, чрез което достига Кастанеда до... Знанието!
В много езици звука „Х“  в Хамсин(мъжкото начало сред хората) не се произнася както при нас Българите и така става „Амсин“... А, „Ам“ е подобие на универсалния звук „Ом“, който мантруват източните народи... От там може да се даде едно просто уравнение: Ом/Ам/Аум + Ла = Амин (да бъде, да се случи). Това ме подсеща да спомена за „самоизпълняващо се пророчество“, което всеки когато закодира поръчките си до Вселената би искал да ги дочака, види и получи. Самоизпълняващо се пророчество случило се в миналото с ярък контраст към бъдещето, но силно и здраво изживяващо като тук и сега!
Хамсин контактува и с двете начала: Мъжкото в лицето на журналиста-звездоброец и Женското начало в лицето на художничката. Когато има превес на Мъжкото начало, човек е нервен, агресивен и див. А когато има превес Женското начало си по-уравновесен, спокоен и питомен. Но това е относителна константа.
А Хамса(женското начало сред хората), когато не се чете първата буква „Х“ става Амса. А събраните 5 пръста предпазват от зли очи, уроки и негативни влияния в азиатския свят. А когато  съединиш палеца с даден пръст (другите 4) получаваш „Мудра“ чрез Тактилност (чувство за допир). Всичките 5 пръсти съответстват на 5-те първоелемента, меридианите (от древнобългарската медицина)... Съединяването им, както и на нашите 5 сетива: обоняние, вкус, слух, зрение, допир - завихрят случващото се в нас и около нас(за това е препоръчително да вярваме в себе си). За това Хамсата има такава противодействаща сила с която да предотвратява надвиснали заплахи за живота на човека...и да проявява Божията воля. Но нека не забравяме, че чрез съвкупността от всичките тези 5 сетива, елементи и меридиани, се завихря (центробежната сила-ремолино) Хамсин (пустинната буря), която привлича всичко онова, от което имаме нужда за добруването и благоденствието на Земята. Това може да се сравни с глаголното действие Аорист - Поръчки до Вселената... и когато поръчваме ние винаги би било добре да сме настроени (орисвайки сами себе си), че вече използваме това, което „искаме“ за да не се налага да го  „теглим“ (привличаме е много фина дума и не е за груби и недодялани абстракции) с корабни въжета и да се чудим, защо не идва. Живеем с него в дните си, и треакторията на живота ни, преминава в ползването му(каквото и да е то). Имаме от имане... а не от недоимък да „просим“ нещо с което декларираме автоматически, че нещото което го искаме го няма и надали ще дойде!

Това повече няма да бъде скрита или тайна информация... закодираната вибрация вече се е материализирала... под най-различни форми и е на светло чрез мен!
П.С.:(това се роди 10 дена след като завърших романа МАХДИМ и 2% съжалявам, че не влезе в книгата...защото е дълбоко!


Автоска статия на Христо от Лясковец