Вместо картичка за 8-март.


Букета с цветя беше нагласен, но имаше и още една изненада, която се беше сетил да сътвори. Тази година 8-ми март се падна в петък и той реши да и го направи незабравим още от сутринта.

Тя докато спеше, той стана, взе си душ, освежи се и се върна отново в леглото, но не до нея, а пред нея. Бавно влезе из под завивката без да вдига много шум. Така стигна до бикините и много внимателно отмести част от тях в страни. Въпреки, че беше тъмно под завивката, той работеше по усет. Ах, този мъжки усет! Доближи езика си до вагината и и започна да де изследва много внимателно. Искаше поне още малко да изчака тя със събуждането си, за да може той да навакса. В мигът когато  той близна с език клитора и тя се усмихна и разбра, какво се случва. Е, той нямаше от къде да види изражението и, но сякаш целия свят  е в краката и(в случая между краката и). Той продължи да ближе все по-смело и нейните сокове не закъсняха. Но също така и въздуха под завивката свърши и той се изпоти. Не издържа и махна с ръка за да разкара завивката от тях. Светлината блесна и зениците му се свиха, а той за миг с премрежен поглед я погледна, и видя как тя се усмихва. А, нейната усмивка беше първото нещо, което го плени преди повече от 1о-сет години. Думите тук бяха излишни и никой не си служеше с тях.

Той засили още малко своята сила на близане и вкара в употреба смученето като вакуум за да привлече вниманието на клитора и. Успя да накара тялото и да заговори със въртеливи движения  в хаотични посоки. Стенанията започнаха да излизат малко по-носово, защото искаш още и още. От отпусната и тиха стана доста шумна, защото вече беше свършила няколко пъти, но той нямаше намерение да спира. И тъкмо когато тя си мислеше, че е на пределите на силите си за да издържи всичко това точно днес, той се протегна и взе онова добре смазано нещо, което вибрираше. Вибратора беше техен слуга в любовната игра. Бавно го доближи до вагината и и започна да изписва каквито се сети числа с него. Докато накрая му дойде на идея да напише стоп, но не като букви, а с натиск. Така с върхът на вибратора натисна леко клитора и. Бавно и постепенно усилваше натиска, а тя дори несмееше да гъкне от радост. Когато той вече приложи малко по-грубичка сила тя извика и се опита да стане, но успя съвсем малко да се повдигне.

Остави всичко на страни, взе я от леглото бавно и я понесе към банята. Там вече беше приготвил ваната с аромат на розови листа(любимите и). Помоли я да си отвори очите и да му помогне за да не направи каф, още от сутринта. Стоя до нея 1о минути и я помоли да се изправи. Взе слушалката на душа и започна да я къпе. Обикаляше навсякъде но най-много насочи струята към прекрасните и гърди, за да види отново как зрънцата и, ще се подадат плахо като рогцата на охлюв(че). Само миг внимание им трябваха, за да излязат и той ги обгрижи с целувки. Тя не продума нищо, защото още се наслаждаваше на всичко, което и бе поднесено от преди малко… Спря слушалката и много бавно откачи халата и от закачалката и помогна да го облече. Сложи малка кърпа на главата и за да може да подсуши косата. Извади я от ваната и я понесе към спалнята и  голямото огледалото. Тя съвсем малко си отвори очите за да се види, как изглежда, но една капка стичайки се от още неподсушената глава и премрежи погледа и тя не успя да осъществи виждането си. Усети лек масаж на главата си с кърпата и се усмихна пред огледалото. Стаята се озари с ярка светлина, защото днес е ден на жената.

Остави я да се облече сама и да си сложи само очна линия и я помоли да побърза, че днес точно програмата е по график. Съвсем леко нагласени излязоха от домът си, а тя наистина не усещаше как стъпва по земята. Беше се погрижил за такси(но изрично го искаше такова в което не се пуши). То стоеше и чакаше, и той отвори вратата на дамата на сърцето му и бавно затвори вратата. Тя още не беше влязла, а искаше да сложи глава на облегалката и да се отпусне. Денят и започна много необичайно и сега си обясни, защо той се държа толкова странно последните две седмици(значи е замислял нещо). Той също влезе и каза адреса на шофьора. Потеглиха а, той си я прегърна като, че ли изживяваха меден месец. За не по-вече от 10 мин стигнаха на точния адрес и слязоха. Той отново излезе първи и отвори вратата и подаде ръка, а тя го гледаше в очите и се усмихваше. Таксито замина, защото всичко беше предварително уредено. Помоли я да си затвори очите си и я поведе напред. Само след няколко крачки на ъгъла на улицата и каза, че има 4 стъпала. Бавно и постепенно се качваха, а токчетата подготвяха всички, които стояха зад врата през която те щяха да влязат. Всичко беше забулено с едни големи и едноцветни пердета за да не се вижда нищо до самото откриване. Така те влязоха вътре, и той я поведе към стаята за масаж. Помоли я да се съблече и да се наслаждава на процедурата масаж. От как я беше събудил с толкова прекрасна орална любов мъжът на живота и притъпи всичкото и любопитство, но усещаше, че има още изненади.

След 45 минути масажиста си свърши и я зави с кадифен чаршаф, за да релаксира. Излезе и даде знак на мъжа, че всичко е о‘к. Изминаха 15-сет минути, той влезе в стаята и я видя да се облича. Прегръдка и целувка получи веднага. Изчака я да се облече и отново я помоли да си затвори очите. Излязоха от стаята за масаж и преминаха през дългия коридор с приглушена светлина. Стигнаха до фоаето на помещението и той я помоли да си отвори очите. Тя усети приятната изненада в пространството и веднага си отвори очите. Около тях стояха 5 млади момичета и 4 момчета, специално облечени сякаш се намираха в салон. В този миг му подадоха букета с рози и той и го подари и каза:

-         Цветята едни ги подаряват веднага, защото не се сещат за друго, а аз ги оставих за накрая.

Обаче оставаше още нещо, което беше за след букета. Управителя на салона бавно се приближи до нея и каза:
             -Заповядайте ключа на вашия салон… Мъжът на сърцето ви отдавна полага усилия да го създаде, а дори не знам, как успя да го скрие от вас. Денят е 8-ми март и на този ден вие ще имате двоен празник.

Тя погледна управителя и каза:

              - Не, празника винаги ще е троен. Бременна съм с близнаци. Но понеже днес сутринта на моя празник реших да му кажа, той направо ме разтърси с това събуждане и ме изпревари.

Бурно ръкопляскане отекна в цялото помещение. Всички взеха шампанско вдигнаха тост и той я прегърна и и благодари за прекрасната новина. Разрязаха тортата и седнаха по столовете за да се опознаят един друг. Тогава тя не се сдържа и каза:

                  - На всяка жена на този свят пожелавам такъв мил, любящ и страстен мъж като него, защото сега ще ви разкажа, как ме събуди той….
(можете отново да се върнете от начало)….

„Няма нищо по-красиво от това да видиш(или виждаш) през целия си живот жената до теб да е доволна(и то не само от утрото на 8-ми март).“