EGOлюция...

След прочита и на втората книга от авторката Лу Пажет – „Как да станеш Страхотен любовник“ 
(Техники, които всяка жена иска мъжът й да знае), дойде време да напиша и статията за нея. Докато си пиех кафето сутрин, прочитах по няколко страници и размишлявах. Защо имаме нужда от такива книги и ръководства?“ Отговорът е много „прост“! Защото когато идваме на Земята от утробата на майките си, ние не идваме с никакво упътване, как да се грижат за нас (родителите ни) ,как ние да се грижим за другите и как да си доставяме удоволствие (оргазъм). Никой обаче от нас мъжете (както и жените) не се раждат отлични любовници, а стават такива благодарение на желанието за целеустременост и солидност в знанията си. Най-често за последното „гледаме“ как другите го „правят“ и си мислим, че „и ние го можем (това което си мислим, че виждаме)“, но въобще не се сещаме, че за всяка задача поставена ни в личния живот, отговора е различен както и подходът. Няма един и същ човек, един и същ проблем, както и едно и също решение... НЕ!

Четенето на книги не може да замести практикуването на секс, но може да подплати, обогати и разнообрази живота ни/ви... За жалост, през последните години наблюдавам, че ние българите сме „световни“ шампиони по секс... или по онзи, които си фантазираме, че сме постигнали, надминали и т.н. А всъщност това е само нашата EGOлюция... караща ни да изпъкнем с нещо, защото няма друго с какво. И понеже всички ние имаме така наречените „деликатни въпроси“, но търсим истински и адекватни с приложението - отговори, то често нямаме смелост да ги зададем или адресираме към конкретно място, човек или т.н. Но също така не е имало и към кого да ги зададем,когато сме имали желание да питаме! Освен това ние много често омаловажаваме тия „сиви“ въпроси, за да прикрием цветно си щастие, но бъркаме, защото и от секса зависи пълноЦВЕТНИЯ ни щастлив и интимен живот. В книгата на Лу Пажет откриваме доста неща, които жените са споделили от своя дългогодишен опит с мъжете си, и за това е безценна. Разкриването на онази липсваща частица, която всички мъже биха искали да знаят за да могат да откликват на очакванията им, защото повярвайте ми, те има такива, за това ние е редно да се разделим с нашите заблуди, че само на нас трябва да ни харесва всичко което искаме на повърхността на чаршафите. Всичко е толкова дълбоко, че повърхността е едва 10% от всичко... Жените очакват от нас, не само да можем да задържаме ерекцията си, но и да знаем какво да правим с нея когато тя се осъществи при досег на визуалната ни мисъл с обекта на желанието ни. В тази област на нашия живот ние сме толкова различни и как по дяволите да очакваме да „копираме“ чужди модели и да искаме те да „работят“ и за нас...


Освен всичко, е хубаво и родителите да могат да подготвят децата си, как да бъдат отговорни, изискани и неотразими любовници (това не важи само за мъжете, а и за жените) много преди да са им поникнали мустаци или да ѝ дойде първия цикъл. За да се наложи да се почесват, родителите където не ги сърби, след това. Личното ни щастие, и съдбата ни зависи от качеството на разгърнатите нови хоризонти, които не са обвързани с някакви стари догми... Например удоволствието (на някого) да зависи (от позволението) на някой друг... (изречението е взето от романа на Христо от Лясковец- „Женена за един!Спяща с други“)...

В това консуматорско общество, което 85% от хората следват тенденции и моди, забравиха пътя на истинската близост и търсят електронната такава. Никой не иска да се променя заради някого, защото си мисли, че не му влиза в работа и искат другия първо да покаже промяната. А то не става така. Ако искаме „някаква“ промяна, първо ние трябва да я инициираме в нас, тя да се излъчва, и тогава всичко друго ще се настройва и придава около нас... Сексуалната грамотност, е на първо място преди всички други отрасли, като бизнес, изкуство и т.н. защото ние създавам икономиките (не те нас), ние създавам изкуството с ръцете (си), устата и телата си (а не те нас)... съответно кого да чакаме да ни ограмоти, ако ние не сме тези, които първи търсим досег с познанието. То не е свързано с изопачената история за „ябълката на греха“, или порно-индустрията, а с много по-висше нещо, което в повечето случаи тесногръдите хора изопачават. Знанието е свобода от ограничеността и потисничеството! Няма как да се очаква само от мъжкия пол да се знае всичко по темата, сякаш тя е  прикрепена в DNK-а то на мъжа и се „активира“ когато започне да му никне брада... Да, но това е огромна лъжа. Освен това мъжете няма как „да знаят“ кое действа най-добре за дадена жена, ако не я попитат. За наша жалост и мъжете и жените си мислят, за отсрещния пол, че трябва „да знаят“ какво да прави и да очакват, и да може да го правят, след като „знаят“... евентуално. Но уви... трябва да се научим взаимно да си доставяме удоволствие, иначе за какво ни е отсрещния пол.
И да си дойдем на думата: в крайна сметка, кой може да каже кое действа по-добре от онзи, който знае какво действа при неговата партньорка?!


Вероятно на мнозина е омръзнала, както на мен, тая застояла и остаряла информация, която претендира, че ни предлага истински блага, но не постига никакъв нов резултат. Банално е! Но за това е хубаво да се научим първо да даваме, защото: жените бавно (да не кажа трудно) палят, но веднъж направят ли го трудно гаснат... и искат още. А мъжете бързо палят и бързо гаснат, че се и обръщат на другата страна, сякаш не искат да я поглеждат жената... И забравят, че това което са дали може да им се върне десетокрано. Сексът, също като другите начинания, независимо дали са ориентирани към кариерата, духовното, физическото или емоционалното израстване, изисква съвместни усилия.

Визуалните фантазии на мъжете, може да въздействат върху умът и да го възбуждат, но обикновено остават безрезултатни в реалния живот! Това ли е целта ни-господа?! За това не правете така „в спалнята си“... заедно с това, как бихте се превърнали в качествен любовник, ако след всяко „завоевание“, се хвалите. Много хора когато го правят преувеличават количеството и раздуват качеството... схванахте ли?! Няма нужда от това! Вниманието, не е представление, както и самият секс. За това не се сравнявайте с никого, за Бога! Това е некоректно, неетично и нелоялно към вас персонално. Няма нужда от излишно представление, а от самообладание. Най-често жените не ги интересува колко „пъти го можете“ на вечер, а по-скоро биха искали да усетят, колко можете да бъдете тук и сега с тях, в този миг. Не утре, не в други ден. Сега! Защото великото удовлетворение идва само от бавното и продължително действие... Както мъжете искат да знаят, какво харесват жените, така е редно и обратното да съществува, след като има открит диалог. И докато трае той да се вслушваме в думите, да гледаме жестовете и да сме тук и сега, а не „през едното влязло - през другото излязло“(слушаш ли ме, да слушам те; я повтори - не мога!!!). Но той да не се основава на илюзия, страх и безпокойство. Както и никой няма право да смята другият за „евтин“ или несериозен. За това е хубаво да се ползва „парадния вход“ чрез откровеността, питането и споделянето.
Но освен всичко розово е много важно да знаете „с кого спите“(сиреч дали се доверявате сляпо на факта, че човека от среща е чист, здрав и без полови болести)!!! Най-важния предпазващ фактор сте си самият вие, не друг. „Шапките“ не гарантират всичко!!!


И като за край ще издам една малка тайна от своя антураж... понеже нямам никакви качества, не притежавам никакви таланти бях взел решение, че ще стана поне добър масажист, защо ли! Сега ще ви кажа. Знам, че за да се възбуди една жена, тя трябва да е спокойна и релаксирана и да е усетила моето отношение към нея... Не се ли отпусне нищо не следва. За това станах масажист, поне да се науча да „отпускам“ хората. А с човека към който имам някакво усещане, той разбира това по продължителността на работата ми върху него...(стига толкова съм се издавал).

Ако искате повече прочетете книгата: Как да станеш Страхотен любовник“ 


И Първата статия тук: http://bit.ly/2c3GKiV