Коктейл и Панацея!

Животът се състои от дни, които не означават нищо и моменти, като днешния, който да означава всичко. Като този например свързан с доматите. Още през 2016г. лятото се сетих дали на клиентите с ВИП статут при мен няма да им хареса да получат следния Дар:

Сауна за лице + маска от истински червени домати + маска от Алое Вера Гел комбиниран с масаж на лице и оставяне в друго агрегатно състояние, докато клиента слуша в слушалките едночасов сет на Хулио Иглесиас. Струва си.

...Не знам признавам си дали се получи, но реших да създам и тази класика.

А какво по-хубаво от това да можеш да откъснеш доматите директно от градината и да са пресни, събрали лунна енергия през нощта и слънчева сила през деня. Да ги изцедиш директно пред клиента докато той си прави сауната на лицето. А след това да позволиш на лицето, което е отворило своите пори да поеме изключителната доза антиоксиданти на което доматите са заредени до горе, чрез които спомагаш регенерирането на кожата. Последващата маска с Алое Вера гел и Масажът(ми) допринасят за супер възстановяването на кожата и нейното витализиране...

Но да не прекаляваме със текста този път, и да се насочим към клипа. Приятно гледане, експериментиране, ползване, взаимстване, плагиатстване и всички производни на споделянето на опит... Аз в тази ситуация бих направил точно така!