Angel’s Touch!



С моя Студен Чай от Джоджен!
Когато „прохождах“ преди 24 години мечтаех за тези дни. Сега ги живея и създавам, и когато ги раздавам подаръците са съобразени с Качеството, Отношението и Статута, който Картата за „Лоялни Клиенти“ дава на посетителите ми. Тя е уважение, тя е Доверие, тя е Лоялност, тя е Страст и Огън в който се топлим през зимата, а през лятото се разхлаждаме-заедно.
И както винаги съм казвал при мен нещата не са много, но аз така искам да е, за да не ги изгубвам от поглед. За това Терапевта в мен се отнася с прецизност и красота към получилите картата за „Лоялни Клиенти“.(Ще дойде ден в които човек, които не притежава картата ми трудно ще има достъп до цялостната картина от подаръци, бонуси, отстъпки и щастливи мигове). Те са се превърнали в професионални Приятели защото се изграждаме един друг и вече повече от 10г. с някой от тях вървим по този път и се „ползваме от качеството“. Те мен, а аз чрез тях повишавам своите квалификации и се разгръщам само за тях. Този кръг от хора е първия и един от най-важните в моя живот, защото благодарение на тях стигнах до тук. Те разказват на други и така думата „реклама“ не е напудрена с много пари, а подплатена с много финес, достоверност и удовлетвореност. Защото само доволния Клиент  се връща отново и отново, и само удовлетворения Терапевт си върши работа и не третира последния Клиент като поредния 100-тен за деня, а се отнася с уважение и внимание.(Но не всеки би получил Картата просто така само заради красивите си очи)! Цената е висока която плащам (когато си затворя очите вечер), но когато работи човек с хора е така - а още повече когато това му е било мечта. Никой на никого не е длъжен и никой не би трябвало да се държи с Клиента като с животно. Е, има хора, които връщам защото работя сам и по някога трудно смогвам да вмъквам нови Клиенти(а които много бърза и не може да чака да се „вреди“ да си намери/търси друга практика-слава Богу не съм само аз на този свят!!!). Аз нямам лимит на работата си, но сам си слагам такава, за да не „развалям строя“, качеството и да не злоупотребявам със себе си. За това Вземам скъпо(на час),но работя Качествено! Не бих си позволил да съсипя качеството, което градя с години само заради „трупането“ на средства... да демонстрирам „псевдо-положение“. Защото това не е най-добрия вариант, след като загубиш куп клиенти, а аз знам колко трудно се печелят, и как само „заради една дума-един жест или една лъжа“ може да бъда зачеркнат от указателя им. При мен има строги правила и хората с Карти са запознати с тях и са добре интегрирани в живота им:

1.Клиентите не закъсняват за часовете си при мен и аз за техните;
2.Които бързат и не могат да чакат си търсят друга услуга;
3.Чисти и Поддържани са(не само от мен);
4.Не злословят за други колеги пред мен;
5.И се надявам да не ме „разнасят“, макар че всичко е реклама - защото когато това се случи се разделяме! Не съм длъжен на никого, освен на жената която Обичам, но това не ви касае!

Винаги е време за един масаж!