Застъпници за 'Свобода'..

Велик си Господи!

       
Знам, че нямаш никаква нужда да те славим ние хората, но явно ние имаме такава нужда да го правим и то когато „ни гледат“ другите за да ни видят, че сме едни от „тях“ слово-словещите Те! На мен много по-лесно ми е да те назовавам Творчески Процес, от колкото нещо, на което една или друга „институция“ ти е при-дала човешки качества на съдник и ако изпълняваме „заповеди“ и заръки може би ще ни обичаш. Ако ли не, кой знае на какви други човещинки си способен!!! За това всеки да се чувства как си иска когато чете това!

Вече много хора ми се обадиха и писаха за да ми кажат, че били вдъхновени от „стъпките ми“ на съ-творец и те биха искали да им разкажа какво правя и как. Това е твърде лично за да го направя просто така на готово. Но бих им казал „наблюдавайте“... в това полу-качество има много голяма опция на пространственост, от която да получите повече прозрения от колкото от човек. Освен това започнаха видимо изразяване на неприязън персонално към мен от някакви си „обекти“ на два крака, които чрез други хора започнаха да разпитват за това, защо ползвам „услугите“ на един, а не техните. И с какво е по-добър „онзи“ от тях?!

Не бях „подготвен“ признавам си когато усетих това, а после го и чух. Имах време дори да се насладя на огледалния ефект, който всеки един ще получи като награда „за добрите си думи“ с/у мен. На нито един няма да му бъде спестена порцията... Но моля ви, наредете се на опашката, защото това тъкмо започна да ми доставя удоволствие. И понеже пазарът на „таланти“ е отворен мога да работя с когото си искам-като Първо. И само като Второ ще го правя само по начина, както ми е угодно не мен, а с това ако на някой не му харесва или изнася, както и ако „засягам лично егото му“, защото се смята за нещо много повече от мен, да смени канала, сайта или страницата... все ми е 6+.


Защото когато съм започнал да Творя различни неща още преди 20-сет години, повечето от критикарите ми на тоя етап, са били „големи“ и обвити в пелени. За това моля ви всички до един, „застъпници“ за свободата: „не ме въдете“ от калта, правя си кални бани защото съм на SPA и имам нужда от отдих.