LOYALTY CLUB!

                             LOYALTY Program CLUB
            
Здравейте, и ние имахме големи мечти, които с времето зададохме
като целево изпълнение, но сякаш фокусът ни беше слаб. Заради това усетихме спад в обслужването, както към Клиентите си, така и към живота ни. За което молим за извинение. Тогава бяхме в Началото, а днес вече сме в 26-тата си година. И за да няма неподходящ послевкус ние ограничихме „страничния шум“ и създадохме Зона „без стрес“. Така опознаваме Вас Клиентите, както и самите нас в ситуации, които ни поставяте, защото ние всеки ден искаме нещо ново и имаме нужда от развитие.

        Наш Клиент би станал всеки, който е закупил създадените от нас продукти или е ползвал услугите ни. Така знаем, че Той е инвестирал нещо повече, освен това да ни види, вложил пари или време или и двете едновременно.

        Едно от основните детайли на дейността ни е да създаваме  близост с клиентите си, защото знаем, че хората се връщат там, където ги познават и се чувстват близки, но не фамилиарничим излишно с тях. Тук Клиентът е винаги готов да сподели, ако желае, каквото иска от нас, поради това е нужно да знае, че може да Streчувства сигурен и уверен, че няма да бъда подведен, предаден или излъган. Както от нас така и от продуктите или услугите ни. Винаги подчертаваме конкретните ползи и стойност, които даваме, вместо да се стараем да изтъкваме личната си компетентност и вещина. Поради тази причина, чрез всяка наша услуга или продукт, се стремим да разрешаваме поне един проблем или да удовлетворяваме незадоволена трайна потребност.

Повече за Лоялната Програма тук: https://bit.ly/2UyVzjj