Medical Medium/Лечителят Медиум

Брутално докосваща истина,която докосвайки ме порази и вдъхнови - едновременно!

Мисля, че няма как някой да се наименова нутриционист без да е запознат с тънкостите на това изкуство, защото храната наистина лекува и оздравява организма, а не го убива. А един обикновен човек с необикновена съдба в лицето на Антъни Уилям в книгите си го показва толкова нагледно, открито и с много богати примери от реалния живот. Въпреки, че това дълбоко знание е „подшушнато“ от Духа, за който той говори, надраства сегашното разбиране за справяне с болката в живота. Така той самият казва, че медицината е много назад от това, което той споделя и не са открили още много неща, за които той самият говори в книгите си(тогава се ражда въпроса: защото тогава тия с белите манти не се поучат от неговата литература, която е като библия за здраве?!Защото учебниците, по които те „учат“ са стари и не съответстват на новата трансмутация на човечеството?!!!). Някак „на шега“ ми попадна в полезрението тази книга от клип на колега, който гледах наскоро и веднага я поръчах... сега имам всички негови книги в библиотеката си, която заради тях стои „отворена“ всеки ден. Четейки я/ги, ми настръхваше косата от бруталната истина, споделяна вътре. Дори казах на няколко пъти пред семейството си, че това е „най-бруталната“ книга, която съм чел за тези 40-сет години. Някога мислех, че теориите за конспирацията е по-съществена. О, небеса... как да е по-важна от здравето в живия живот. Наистина „помогни си сам, за да ти помогне и бог“ са все по-верни след докосването на автора. Видоизменя живота на всекиго като го „вкарва“ в правия нутришън път(само-обучавайки се) и го изкарва - буквално от лапите на фармацията и лекарите... Моята (и вашата) история е изписана в/у кожата ми/ви!

Така „рязко“ разбрах откривайки се в редовете му, какво ми има и на мен и защо аджеба ми се възпали седалищния нерв когато бях на специализация по Тайландски масаж. Така попаднах и на проф.Бубновски, който учи хората да се само-изправят независимо на каква възраст, но той „бута“ (от)външно към вътрешно, а Антъни Уилям посочва вътрешно къде, какво и как... за да говорим за кардинални промени-отвън. Харесва ми, че той самият казва, че ние не сме „виновни“ за нищо, понеже за много неща не знаем, че дори ги има в нас и така през поколения чрез гена се предават върху нас и така ние сме дистрибутори отново и отново на същия омагьосан кръг... За Бога, това е кошмар... „Забранения плод“ и „безплодните усилия“ не са едно и също нещо!

„Лекарите, практикуващи източна медицина, твърдят, че плодовете пораждат влага в тялото. Лекарите, практикуващи западна медицина, твърдят, че плодовете подхранват кандида и рака. Диетолозите и „специалистите“ по хранене твърдят, че плодовете спомагат за възникване на диабет. А фитнес инструкторите – че водят до напълняване или дори до затлъстяване! О, Боже! Хората, като цяло не са виновни, че разпространяват погрешна информация – те просто са жертва на популярната модна тенденция, която се шири като шеметна простотия, объркващи живота на мнозина. Като пренебрегват, че: „Всяка една частица от плодовете и зеленчуците съдържат хилядолетна информация за човешкото оцеляване. Всяка една влива мъдрост в тялото и ни помага да се адаптираме към промените на днешното време.“

P.S.: По принцип статията беше много дълга, но рязко я съкратих. Другото оставям сами да си набавите и да си го ползвате: Успех!

#MedicalMedium #ЛечителятМедиум #АнтъниУилям #AnhonyWilliam #hermesbook